Libnet.ro
UNICEF

16:45

GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat. Soferul si-a salvat familia si... Este TRAGIC ce s-a intamplat

B1 B1,
GRAV accident rutier in Ramnicu Sarat. Soferul si-a salvat familia si... Este TRAGIC ce s-a intamplat

Un autoturism condus de un barbat in varsta de 65 de ani s-a rasturnat pe o strada din Ramnicu Sarat. Soferul a pierdut controlul volanului, iar masina a parasit carosabilul si s-a rasturnat intr-un. continuă pe B1

GRAV accident rutier in Sibiu. O soferita A iNTORS MASINA pe autostrada A1. Bilantul VICTIMELOR

Trei autoturisme au fost implicate, marti, intr-un accident rutier provocat de o soferita care a intors neregulamentar pe autostrada A1, in judetul Sibiu. in accident, sase persoane au fost.

GRAV accident rutier in Valcea. Microbuz cu 16 persoane, implicat. Bilantul VICTIMELOR

Un accident a avut loc in municipiul Ramnicu Valcea, o masina intrand intr-o depasire intr-un sens giratoriu si ciocnindu-se frontal cu microbuz cu 16 persoane la bord. Accidentul rutier s-a petrecut.

Autocarul nationalei Romaniei de handbal pe plaja, avariat grav dupa un accident rutier in Muntenegru

Un autocar care transporta loturile de juniori ale Romaniei la disciplina sportiva handbal pe plaji a fost implicat intr-un accident rutier in Muntenegru.

GRAV accident rutier in Bacau. Bilantul VICTIMELOR

Doua masini s-au ciocnit frontal, luni, pe DN2, in judetul Bacau, sapte persoane, printre care si trei copii, unul de doar un an, ajungand la spital. Vinovat de producerea accidentului este un sofer, in.

Caz HALUCINANT: O femeie declarata moarta dupa un accident rutier, a fost gasita vie la morga

O femeie din Africa de Sud, declarata moarta in urma unui accident rutier, a fost gasita in viata, la morga. Totul s-a intamplat pe 24 iunie dupa un grav accident rutier. Paramedicii au constatat ca cele .

FOTO Grav accident pe Drumul European 581, in apropiere de Barlad. Un barbat in stare critica in urma impactului violent dintre un tir si o masina de teren

Un grav accident rutier s-a produs marti, 3 iulie, in jurul orei 22. 00, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Sarbi, din judetul Vaslui.

Accident grav, in Ramnicu Sarat. inainte sa moara, soferul a apucat sa scoata doi pasageri din masina

Un accident grav s-a produs, miercuri, pe strada Costieni din municipiul Ramnicu Sarat. O masina s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea soselei iar soferul a fost resuscitat insa nu a raspuns manevrelor efectuate de cadrele medicale care au fost nevoite sa declare decesul.

Accident rutier pe centura municipiului Ramnicu Valcea, intre un microbuz plin si un autoturism

Un accident rutier s-a produs duminica, 1 iulie, pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea. Implicate in eveniment au fost un microbuz plin cu pasageri si un autoturism.

UPDATE Accident rutier pe centura municipiului Ramnicu Valcea, intre un microbuz plin cu pasageri si un autoturism

Un accident rutier s-a produs duminica, 1 iulie, pe soseaua de centura a municipiului Ramnicu Valcea. Implicate in eveniment au fost un microbuz plin cu pasageri si un autoturism.

12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Soferul care, in toamna anului trecut, a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier in Taraclia, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Barbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )