Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident mortal in Prahova. O persoana a murit dupa ce masina in care se afla s-a izibit de un autoturism aflat in depasire

Antena3 Antena3,
Accident mortal in Prahova. O persoana a murit dupa ce masina in care se afla s-a izibit de un autoturism aflat in depasire

O persoana a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita frontal, in noaptea de marti spre miercuri, pe DN 1B, in localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat intr-o depasire si care ulterior a luat. continuă pe Antena3

Accident MORTAL groaznic in Prahova! Uluitor CINE SE AFLA printre victime

Accident mortal groaznic in Prahova. Un barbat a murit pe loc, nevinovat dupa ce a fost lovit frontal. Teribilul accident rutier s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 1. 30,peDN 1B-Loloiasca, km.

TRAGEDIE la Zalau: O fetita a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O fetita de 11 ani din Zalau a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, informeaza Libertatea. Totul s-a intamplat in momentul in care usa din spate a microbuzului s-a deschis in timpul mersului, iar fetita.

O fetita de noua ani din Spania a murit dupa ce a mancat inghetata

O fetita de noua ani din Marea Britanie a murit dupa ce a mancat inghetata. Fetita a avut o reactie alergica severa si a intrat in soc anafilactic. Tragedia s-a petrecut intr-un hotel din Spania.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

Accident mortal in judetul Bihor. Un adolescent a murit, iar o fata de 12 ani este grav ranita

Accident socant, un adolescent a murit, iar o fata de 12 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce soferul masinii in care se aflau a izbit un parapet. Tragedia s-a produs pe un drum din Bihor, in.

Un sofer neatent si un pieton baut care mergea pe mijlocul drumului. Rezultatul: un accident mortal cu culpa comuna si o condamnare cu suspendare

Judecatoria Cimpeni a pronuntat prima hotarare intr-un dosar penal cu obiect uciderea din culpa in care a fost inculpat un barbat de 40 de ani din comuna Sohodol.

Detalii haluncinante in cazul fetitei din Zalau, care a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O copila, care circula cu un microbuz scolar, a cazut in cap in timp ce acesta era in mers. Fetita a murit la scurt timp dupa accident. Se pare ca eleva statea pe un scaun fara spatar, in partea di.

O fata de 12 ani din Salaj a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, pentru ca usa s-a deschis n mers

O fata in varsta de 12 ani a murit, marti, in Zalau, dupa ce usa din spate a microbuzului in care se afla s-a deschis in mers si ea a cazut pe drum, relateaza Mediafax.

Tragedie in Maramures. Un bebelus de noua luni a murit dupa ce a ars de viu in casa

Tragedie in Maramures, unde un bebelus de doar 9 luni a murit ars de viu dupa ce casa a luat foc. Potrivit pompierilor, parintii bebelusului au bagat lemne in soba si au profitat de faptul ca fetita.

Tragedie in Italia. Un roman a murit dupa ce a cazut 30 de metri intr-o rapa

Un roman, in varsta de 44 de ani, se afla cu oile la pascut cand s-a produs nenorocirea, in provincia Messina din Italia. Barbatul a cazut de la 30 de metri inaltime, intr-o rapa, si a murit pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )