Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tragedie in Italia. Un roman a murit dupa ce a cazut 30 de metri intr-o rapa

Antena3 Antena3,
Tragedie in Italia. Un roman a murit dupa ce a cazut 30 de metri intr-o rapa

Un roman, in varsta de 44 de ani, se afla cu oile la pascut cand s-a produs nenorocirea, in provincia Messina din Italia. Barbatul a cazut de la 30 de metri inaltime, intr-o rapa, si a murit pe. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

Tragedie in Constanta. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de un microbuz

Un pieton care se deplasa pe marginea partii carosabile a DN 39 a fost accidentat mortal vineri seara de un microbuz care circula intre municipiul Constanta si localitatea Agigea, informeaza un comunicat de.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Botosani. A murit dupa ce s-a inecat cu mancare

Sfarsit tragic pentru femeie de numai 49 de ani din Botosani. Victima a murit vineri seara,dupa ce s-a inecat cu mancare. Tragedia s-a intamplat vineri seara, in timp ce femeia se afla la masa. S-a.

Atac armat n statul Illinois: Cinci persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul ntr-un parc industrial din Aurora / Atacatorul a fost mpuscat

Cinci persoane au murit, iar alte cateva au fost ranite, inclusiv 5 politisti, dupa ce un individ a deschis focul in incinta unui parc industrial din Aurora, o localitate aflata la 65 de kilometri de Chicago, Illinois, au anuntat autoritatile, precizand ca atacatorul a fost impuscat mortal, relateaza Mediafax.

Sfarsit tragic pentru un om de 57 de ani din Orsova. A murit dupa ce taxiul in care se afla a fost lovit de un tren

O persoana a decedat, iar alte doua au suferit traumatisme, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita, vineri, de un tren, pe strada Cernei din Orsova. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )