Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzatii halucinante la o scoala din Cluj. Ce le-a povestit parintilor o eleva de clasa a sasea

Antena3 Antena3,
Acuzatii halucinante la o scoala din Cluj. Ce le-a povestit parintilor o eleva de clasa a sasea

Acuzatii halucinante la o scoala din judetul Cluj. O eleva de clasa a sasea le-a povestit parintilor si profesorilor ca a fost abuzata sexual chiar de catre dirigintele ei. Barbatul de 62 de ani ar fi . continuă pe Antena3

Au aparut primele imagini cu jaful de la banca din Cluj. Cum reactioneaza o clienta cand hotul flutura pistolul langa ea (VIDEO)

O tentativa de jaf a avut loc, joi, la o banca din Cluj Napoca. Un atacator, inarmat cu un pistol, a amenintat-o pe casiera unei banci, insa a fost refuzat. Femeia a apasat butonul de panica, iar.

Primele imagini ale jafului esuat de la o banca din Cluj. Reactia uluitoare a unei angajate - VIDEO

Un barbat inarmat cu un pistol a intrat intr-o banca din Cluj si le-a cerut functionarilor sa ii dea banii. Acestia au refuzat, asa ca omul a plecat fara sa insiste si fara sa incerce macar sa-i.

Jaf armat la o banca din Cluj Napoca. Al doilea in decurs de o saptamana

Tentativa de jaf armat, joi, la o banca din Cluj Napoca. Este al doilea incident de acest fel care are loc la o banca din judet in decurs de o saptamana. Politistii spun ca informatiile arata ca un.

Violatorul unei fetite de trei ani din Cluj, prins de un ziarist

O fetita de trei ani a fost violata la groapa de gunoi Pata Rat din Cluj Napoca. Cel acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe copila este un adolescent de 16 ani care a fost prins de un jurnalist si predat.

Primele imagini cu suspectul exploziei din Cluj! Autoritatile, APEL catre cetateni (VIDEO)

Politistii clujeni au transmis public imaginile cu suspectul care a lasat cutia ce a explodat, provocand ranirea unui pompier. De asemenea, ISU Cluj a precizat ca barbatul are o inaltime de 1,90-1,95 m,.

Atac armat la o banca din Cluj

Un atac armat ar fi avut loc joi la Cluj in urma cu putin timp. Este vorba de o banca din cartierul Marasti. Vom reveni cu amanunte.

Tentativa de jaf armat la o banca din Cluj

Un atac armat ar fi avut loc joi la Cluj in urma cu putin timp. Este vorba de o banca din cartierul Marasti. Vom reveni cu amanunte.

Pompierul ranit n explozia din Cluj are un traumatism cranio-facial / Parchetul a deschis dosar pentru tentativa de omor

Procurorii au stabilit, in cazul cutiei care a explodat la Cluj, ca a fost vorba de un dispozitiv artizanal si au deschis un dosar pentru tentativa de omor, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )