Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasadorul Romaniei in Franta, despre caricatura Simonei Halep: Am vazut multi fracezi care strigau Allez, Simona

Adevărul Adevărul,
Ambasadorul Romaniei in Franta, despre caricatura Simonei Halep: Am vazut multi fracezi care strigau Allez, Simona

Luca Niculescu, reprezentantul Romaniei la Paris, a postat un mesaj pe Facebook in care prezinta felul in care este perceputa performanta lui Halep de francezi. continuă pe Adevărul

Ambasadorul Romaniei in Franta intervine in SCANDALUL Simona Halep - Charlie Hebdo: Sa nu lasam o CARICATURA MICA sa ne strice o BUCURIE atat de MARE

Luca Niculescu, ambasadorul Romaniei in Franta, reactioneaza in scandalul provocat de caricatura cu Simona Halep din publicatia de satira Charlie Hebdo. El considera ca bucuria castigarii titlului de la.

Ambasadorul Romaniei in Germania, despre suspendarea presedintelui Iohannis: MODIFICARI SEVERE au si vor avea EFECTE

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, reactioneaza la ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis si spune ca o asemenea actiune ar insemna o modificare severa care ar duce la fragilizarea.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo cu Simona Halep: Ce sa le spui PROSTILOR? FIERUL ala VECHI i-a costat destul de mult

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a reactionat dur dupa caricatura cu accente rasiste la adresa Simonei Halep aparuta in revista de satira Charlie Hebdo. Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira,.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Dupa victoria Simonei Halep la Paris, romanii iau cu asalt Wimbledonul: S-au dublat cererile!

Succesul Simonei Halep la Paris le-a stimulat romanilor apetitul pentru tenis si pentru victorii. Ei s-au repezit sa isi rezerve un loc la Wimbledon.

Maria Grapini vrea ca ambasadorul Romaniei la Paris sa-i ceara presedintelui Frantei o declaratie de sprijin pentru Simona Halep

Europarlamentarul Maria Grapini i-a cerut ambasadorului Romaniei la Paris, Luca Niculescu, intr-un mesaj pe Facebok scris cu multe greseli, sa-i solicite presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, sa iasa cu un mesaj public de apreciere pentru Simona Halep, dupa caricatura din Charlie Hebdo.

Ambasadorul Frantei despre caricatura Charlie Hebdo:Nu reprezinta n niciun fel sentimentul opiniei publice franceze /Orice s-ar putea gndi despre acest desen, libertatea de exprimare si libertatea presei sunt principii fundamentale

Libertatea de exprimare si libertatea presei sunt principii fundamenate, dar cariatura cu Simona Halep nu reprezinta in niciun fel sentimentul opiniei publice franceze, se arata intr-o declaratie a Ambasadorului Frantei in Romania, Michele Ramis, la solicitarea News. ro.

Revista Charlie Hebdo, coperta ironica la adresa Simonei Halep: Fier vechi, fier vechi!

Revista franceza de satira Charlie Hebdo a publicat pe coperta o caricatura cu Simona Halep, marcand castigarea trofeului Roland Garros intr-o maniera. grosolana: O romanca a castigat Roland Garros. Fier vechi, fier vechi!, este mesajul.

Simona Halep RUPE TACEREA! Ce spune despre caricatura aparuta in Charlie Hebdo (FOTO)

Charlie Hebdo a publicat o caricatura care o infatiseaza pe Simona Halep tinand titlul de la Roland Garros, desen care a avut atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier vechi, fier.

Simona Halep reactioneaza: Eu nu fac politica. Ce spune despre caricatura din Charlie Hebdo

Jucatoarea Simona Halep si-a prezentat, luni seara, trofeul cucerit la Roland Garros in fata fanilor pe Arena Nationala, unde primarul general al Capitalei a avut parte de o intampinare ostila din partea publicului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )