Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata. continuă pe B1

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Ilie Nastase, dupa caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Ce sa le spui prostilor?

Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira, nici nu trebuie sa le raspundem. Daca ei considera ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, desi valoreaza peste 2 milioane de euro, inseamna ca sunt.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep are un joc extrem de saracacios

Radu Banciu, un contestatar constant al performantelor Simonei Halep, a declarat aseara la B1 TV ca liderul mondial are un joc extrem de saracacios si a castigat finala de la Paris cu 3-4 lovituri in arsenal.

LOVITURA pentru Simona Halep! Din ce motiv va pierde o SUMA COLOSALA dupa succesul de la ROLAND GARROS

Lovitura pentru Simona Halep dupa ce a castigat primul turneu de Mare Slem din cariera. Desi castigul brut destinat campioanei de la Roland Garros a fost de 2,2 milioane de euro, sistemul de impozitare din.

Cati bani a castigat Simona Halep din tenis. A ajuns pe locul 8 all-time al castigurilor din circuitul feminin dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a reusit sambata sa castige primul turneu de mare slem din cariera, dupa ce s-a impus la Roland Garros, victorie ce i-a adus un cec in valoare de 2,2 milioane de euro. Aceasta suma o propulseaza pe constanteanca pe locul 8 in clasamentul all-time al castigurilor din circuitul feminin de tenis.

Radu Banciu: Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o si pe asta daca intalnea o jucatoare care sa stie tenis (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisunii Lumea lui Banciu despre victoria Simonei Halep de la Roland Garros. Nu va schimba cu nimic viata romanilor in continuare. Noi nu am contribuit cu.

Radu Banciu: Halep s-a apropiat decisiv de Serena Williams. Scorul nu mai e 23 - 0, e 23 - 1 la titlurile de mare slem (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre victoria Simonei Halep in finala turneului de la Roland Garros. Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros pentru.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep, dupa ce romanca a castigat turneul de la Roland Garros. in caricatura, Halep este infatisata ridicand.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )