Libnet.ro
UNICEF

07:45

Andrei Gheorghe, CAUZA DECESULUI: Rezultatul testului toxicologic! Ce spun medicii

B1 B1,
Andrei Gheorghe, CAUZA DECESULUI: Rezultatul testului toxicologic! Ce spun medicii

Ies la iveala noi detalii despre moartea omului de radio Andrei Gheorghe. Potrivit unor surse judiciare, acesta avea afectiuni cardiace si suferise in trecut un infarct. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost dus la. continuă pe B1

Anchetatori: Moartea jurnalistului Andrei Gheorghe nu este una suspecta. Cand va fi gata rezultatul testului toxicologic

Din primele verificari, nu sunt indicii ca moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspecta, acesta fiind cunoscut ca suferind de afectiuni cardiace si avand un infarct in trecut, au declarat surse judiciare, pentru Mediafax.

Povestea salutului care te scotea din minti: Salutare, natiune! Sunt Andrei Gheorghe si am venit sa va spun ca sunteti prosti!

Andrei Gheorghe ramane omul care a facut lucrurile altfel, dovada si salutul neconventional cu care a facut istorie. Gheorghe a cunoscut afirmarea in radio odata cu celebra emisiune Midnight Killer, de la ProFM si maniera originala in care intra in direct si isi saluta ascultatorii.

Medicii legisti au incheiat autopsia: Din ce cauza a murit, de fapt, Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Dupa mai bine de trei ore, medicii legisti de la Serviciul de Medicina legala Ilfov care au autopsiat cadavrul lui Andrei Gheorghe au emis o prima concluzie cu privire la moartea jurnalistul.

Cauza mortii lui Andrei Gheorghe: Stop cardio-respirator

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti inlocuinta acestuia, transmit surse judiciare.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Mesajul plin de tristete al Andreei Esca dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Asa l-am descoperit. Asa e ramas pana ieri

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, in varsta de 56 de ani, a fost gasit,luni seara, decedat la locuinta sa din Pipera. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop.

Andrei Gheorghe, singurul jurnalist care l-a redus la tacere Gigi Becali: Habar n-ai...! IMAGINI MEMORABILE (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio a fost gasit fara suflare in baia locuintei sale. Din primele informatii, se pare ca acesta a decedat din cauza unor afectiuni cardiace, el suferind in trecut un infarct.

VIDEO Momente controversate si originale marca Andrei Gheorghe: pizza pentru procurorii DNA si bataie in direct

Andrei Gheorghe a starnit frecvent valva in presa romaneasca, fie datorita originalitatii, fie din cauza situatiilor si declaratiilor controversate. Printre cele mai comentate momente se numara arestarea lui sub acuzatia de consum de droguri, colaborarea cu trupa Parazitii, dar si gestul de a oferi procurorilor DNA pizza in semn de multumire.

VIDEO Andrei Gheorghe a murit / Cauza mortii: stop cardio-respirator / Politia deschide un dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore. Politia va deschide in acest caz un dosar de moarte suspecta. Ultimul mesaj postat pe Facebook pe 19 februarie pentru fanii sai: Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale. Vezi in text ultima iesire publica, cea mai viralizata emisiune si cel mai controversat moment.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )