Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Momente controversate si originale marca Andrei Gheorghe: pizza pentru procurorii DNA si bataie in direct

Adevărul Adevărul,
VIDEO Momente controversate si originale marca Andrei Gheorghe: pizza pentru procurorii DNA si bataie in direct

Andrei Gheorghe a starnit frecvent valva in presa romaneasca, fie datorita originalitatii, fie din cauza situatiilor si declaratiilor controversate. Printre cele mai comentate momente se numara arestarea lui sub acuzatia de consum de droguri, colaborarea cu trupa Parazitii, dar si gestul de a oferi procurorilor DNA pizza in semn de multumire. continuă pe Adevărul

Andrei Gheorghe le-a dus pizza procurorilor DNA, in 2015 (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit, luni, la varsta de 56 de ani. Unul dintre numeroasele momente in care s-a facut remarcat a fost cel in care a mers la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a le da pizza.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Moment unic cu Andrei Gheorghe. Jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA - VIDEO

Moment unic cu Andrei Gheorghe. S-a intamplat in 2015 cand jurnalistul le-a adus pizza procurorilor DNA. Imaginile au fost facute publice de Pro FM. Andrei Gheorghe a spus la acea data ca respectivele cutii.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Dan Negru, dezlantuit dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea (VIDEO)

Dan Negru a criticat in termeni duri reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune si-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru ca acum il plang pe Andrei Gheorghe, desi atunci cand.

Radu Banciu: Tinerii habar n-au cine a fost Andrei Gheorghe, iar din publicul batran, prea putin le pasa alora de acest monument al presei romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea lui Andrei Gheorghe. Gheorghe cred ca s-a dus de pe aceasta lume cu lucrurile bine incheiate, cel putin din.

Gafa la Antena Stars: Andrei Gheorghe, confundat cu un personaj din Breaking Bad VIDEO

In emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, prezentata de Natalia Mateut si Razvan Botezatu, a rulat timp de cateva minute un colaj cu fotografii de-ale regretatului Andrei Gheorghe, iar printre imagini s-a regasit si una cu un personaj din serialul de succes Breaking Bad.

Liviu Mihai, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Un rebel. Un timid tampit caruia i se cam rupea, pasandu-i VIDEO

Liviu Mihaiu a scris un text emotionant despre relatia pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe, bunul sau prieten si coleg.

Andrei Gheorghe, singurul jurnalist care l-a redus la tacere Gigi Becali: Habar n-ai...! IMAGINI MEMORABILE (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio a fost gasit fara suflare in baia locuintei sale. Din primele informatii, se pare ca acesta a decedat din cauza unor afectiuni cardiace, el suferind in trecut un infarct.

VIDEO Andrei Gheorghe a murit / Cauza mortii: stop cardio-respirator / Politia deschide un dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore. Politia va deschide in acest caz un dosar de moarte suspecta. Ultimul mesaj postat pe Facebook pe 19 februarie pentru fanii sai: Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale. Vezi in text ultima iesire publica, cea mai viralizata emisiune si cel mai controversat moment.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3074 seconds )