Libnet.ro
UNICEF

08:15

Apartamente de vanzare Bucuresti: unde sunt cele mai ieftine locuinte

B1 B1,
Apartamente de vanzare Bucuresti: unde sunt cele mai ieftine locuinte

Si in acest an, cele mai cautate apartamente din Bucuresti si din Romania au fost apartamentele cu doua camere. Restrictiile impuse de pandemia de coronavirus a facut insa ca cererea de case sa. continuă pe B1

Care sunt cele mai mari amenintari la adresa securitatii hardware?

Amenintarile la adresa securitatii hardware si strategiile pentru a le depasi evolueaza pe masura ce intreprinderile instaleaza din ce in ce mai multe capabilitati autonome.

Patronii de localuri din Timisoara cer primarului Fritz reducerea impozitului pe cladiri: Sunt cele mai mari din tara

Reprezentantii patronatuluiHO-REhoteluri si restaurante) din Timisoara cer primarului Dominic Fritz sa dispuna reducerea impozitului anual pe cladiri, datorat pentru 2021, cu o cota de 50 la suta.

Horoscop. Cele mai empatice zodii. Atentie, ele sunt extrem de sensibile!

Empatia este acea abilitate de a prelua emotiile celorlalti si pe care o avem toti, in mai mare sau in mai mica masura. Sa fii empatic inseamna sa arati ca esti deschis la emotiile altora, dar si ca le percepi si le simti la randul tau. Horoscop. Care sunt cele mai empatice zodii Asta, clar, .

Orasul unde inchiriezi o casa cu 1 euro pe an. Care sunt cele 3 reguli pe care trebuie sa le respecti aici

Intr-un cartier de poveste din sudul orasului Augsburg, Bavaria, se plateste doar un euro pe an pentru chirie! Pretul este acelasi de 500 de ani, dar cei care vor sa locuiasca in zona trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Respectivul cartier a fost construit in 1521, de Jakob Fugger, un bancher instarit al acelor vremuri, .

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus- 1. 147 - sunt raportate in continuare in Bucuresti, in scadere usoara totusi fata de ziua precedenta. Judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore - 393 - este Cluj.

Top Ad Astra: Universitatile Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Bucuresti si Politehnica, cele mai bune

Topul celor mai bune universitati romanesti, intocmit de Asociatia Ad Astra, este deschis si in acest an de Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Pe locurile al doilea si al treilea, de asemenea, nicio surpriza.

Topul angajatorilor din 2020. Care sunt cele mai apreciate companii din Romania

Companiile de tehnologie predomina topul angajatorilor din Romania in anul 2020, sapte din zece locuri fiind ocupate de astfel de firme, potrivit unui clasament realizat de platforma Undelucram. ro.

Cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana

Printesa Diana va ramane intotdeauna cunoscuta drept Printesa Inimilor, dar si un veritabil style icon. Iar daca vorbim de stil, coafurile purtate de ea de-a lungul timpului pot reprezenta o sursa de inspiratie. Iata aici cateva dintre cele mai faimoase coafuri ale Printesei Diana.

Beyonce, artista cu cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy 2021. Este urmata de Billie Eilish si Dua Lipa

Marti, Beyonce s-a bucurat de cele mai mai multe nominalizari la Premiile Grammy din 2021. La 39 de ani, diva se bucura de o performanta deosebita, fiind nominalizata la nici mai mult si nici mai putin de noua.

Grammy 2021. Beyonce, Taylor Swift si Dua Lipa, cele mai multe nominalizari. Lista completa VIDEO

Beyonce, Taylor Swift, Roddy Ricch si Dua Lipa au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 63-a editie a galei premiilor Grammy, care va avea loc pe 31 ianuarie 2021.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )