Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Lazar, la DNA. Procurorul general participa la sedinta de urgenta a institutiei

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, la DNA. Procurorul general participa la sedinta de urgenta a institutiei

O sedinta de urgenta a fost programata la DNA incepand cu ora 11. La reuniune va participa si procurorul general, Augustin Lazar, tema fiind desemnarea unui nou procuror-sef interimar la sefia Directiei. continuă pe Antena3

Augustin Lazar: Anca Jurma si-a indeplinit obiectivele asumate la conducerea DNA

Parchetul General a transmis, marti, ca sefia DNA a fost preluata de adjunctii institutiei, ocazie cu care procurorul general Augustin Lazar a precizat ca Anca Jurma si-a indeplinit obiectivele asumate la.

Augustin Lazar, catre procurori: DNA are resursele sa asigure integritatea si disciplina institutionala si sa continue lupta anticoruptie

Procurorul general Augustin Lazar le-a transmis marti procurorilor anticoruptie, la sedinta de final de mandat al Ancai Jurma la sefia institutiei, ca DNA are resursele umane de expertiza profesionala pentru a asigura integritatea, eficienta si disciplina institutionala, precum si de a continua lupta anticoruptie.

Augustin Lazar: Noua conducere a DNA va lua toate masurile legale pentru a asigura desfasurarea in conditii optime a activitatii structurii anticoruptie

Parchetul General transmite, printr-un comunicat de presa, ca adjunctii DNA au preluat conducerea institutiei. Procurorul general al Romaniei a precizat caAnca Jurma si-a dus la indeplinire obiectivele.

Optiunile lui Augustin Lazar dupa plecarea Ancai Jurma de la sefia DNA

Este ultima zi a interimatului Ancai Jurma la sefia DNA dupa ce, fara nicio motivare, aceasta a declarat ca nu doreste prelungirea mandatului pentru inca sase luni. Procurorul general inca nu a spus.

Augustin Lazar, intalnire cu Tudorel Toader. Se hotaraste soarta Ancai Jurma la conducerea DNA

Sedinta importanta luni la CSM. Pentru prima data in acest an, Augustin Lazar si Tudorel Toader vor sta fata in fata la reuniunea procurorilor unde se decide soarta sefei interimare de la DNA, Anca Jurm.

Tariceanu, despre refuzul revocarii lui Augustin Lazar: Probabil va trebui facuta o noua sesizare la CCR

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat duminica seara, la Romania TV, ca probabil va trebui facuta o noua sesizare la Curtea Constitutionala, din cauza refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a il revoca pe procurorul general Augustin Lazar.

Reactia ministrului Justitiei, dupa refuzul presedintelui Iohannis de a-l revoca pe procurorul general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a acuzat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca nu se documenteaza referitor la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar, spunans ca legea fundamentala trebuie respectata de voie sau de nevoie.

Tudorel Toader AMENINTA cu sesizarea CCR in cazul refuzului presedintelui de a-l revoca pe procurorul general

Curtea Constitutionala va fi sesizata din nou in scenariul refuzuluipresedinteluiKlaus Iohannis de a-l revoca din functie peprocurorulgeneral, Augustin Lazar, relateaza News. ro, citand o.

Sedinta de urgenta la DNA pentru desemnarea unui nou sef interimar

O sedinta de urgenta este organizata, marti, la ora 11. 00, la DNA pentru desemnarea unui nou sef interimar in fruntea institutiei. Astadupa ce luni Anca Jurma a anuntat ca nu mai doreste un nou mandat interimar. Procurorul general, Augustin Lazar, va fi prezent la aceasta sedinta si trebuie sa vina cu o noua propunere pentru conducerea DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )