Libnet.ro
UNICEF

07:15

APIA: Productia de autovehicule din Romania a scazut cu 7,2% in 2016, la 359.306 unitati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
APIA: Productia de autovehicule din Romania a scazut cu 7,2% in 2016, la 359.306 unitati

In Romania au fost fabricate anul trecut 359. 306 de autovehicule, cu 7,2% mai putine decat in 2015, in contextul in care productia modelului Dacia Logan la Mioveni a scazut cu 47,2% in 2016, iar exporturile totale de autovehicule au scazut cu 8,2%,. continuă pe Wall-Street Ro

DEFRISARILE ILEGALE din Romania, subiect al unei ANCHETE de la o televiziune franceza(VIDEO)

Jurnalistii de la France 2 au facut o ancheta cu privire la lantul de magazine Ikea si au urmaritlantul de subcontractori, ajungand astfel pana la padurile din Romania si la.

Liviu Dragnea: Cred ca Ministerul Justitiei trebuie sa prezinte cati oameni au murit in inchisorile din Romania - zeci, sute, mii? Azi-noapte a murit un om in penitenciar

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti seara ca Ministerul Justitiei ar trebui sa prezinte o situatie cu numarul persoanelor care au murit in inchisorile din Romania, mentionand ca totusi azi-noapte a murit un om in penitenciar, facand referire la omul de afaceri Dan Adamescu.

JLL: Cererea de spatii industriale din Romania a ajuns in 2016 la un nivel maxim istoric

Cererea de spatii industriale si de logistica a crescut in 2016 cu 50% fata de 2015, la peste 460. 000 de metri patrati, inregistrand cel mai ridicat nivel din istoria pietei de profil din Romania, potrivit unui raport publicat luni de compania de.

Tendinte 2017 in fiscalitatea din Romania(studiu EY)

Recenta eliminare a plafoanelor la contributiile sociale reprezinta un obstacol in plus, in contextul in care Romania a devenit a treia piata din lume ca dificultate in recrutare, dupa Japonia si Taiwan. Autoritatile au dezvoltat o atentie sporita in cadrul controalelor fiscale. Trei din cinci multinationalele care opereaza in Romania se asteapta sa treaca printr-un control de preturi de transfer in urmatorii 2 ani. Acestea sunt principalele 3 tendinte in fiscalitatea locala, potrivit concluziilor celei de a XI-a editii a Conferintei anuale de fiscalitate EY.

Raportul MCV privind justitia din Romania, PUBLICAT de Comisia Europeana: Documentul indica progrese importante si un caracter ireversibil al reformelor

Comisia a publicat amiercuri cel mai recent raport pe care l-a elaborat in cadrul Mecanismului de cooperare si de verificare MCV) privind Romania. La 10 ani de la instituirea MCV, Comisia a facut un.

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania va fi VANDUTA

Grupul elen Eurobank se pregateste sa scoata la vanzare operatiunileBancpostdin Romania, banca pe care o controleaza de mai bine de 15 ani. Conform unor surse din piata.

Patronul milionar al unei televiziuni de stiri din Romania a fost ELIBERAT din PUSCARIE (FOTO)

Un milionar a reusit sa scape din puscarie. Vestea a venit in urma cu doar cateva minute si este definitiva. Actionarul Realitatea TV, Maricel Pacuraru este din nou un om liber. A iesit astazi din.

Un ADOLESCENT din Romania in TOPUL MANECHINELOR la Saptamana Modei de la Milano

Revista W Magazine, dedicata industriei modei, l-a inclus pe un adolescent de 16 ani din Bistrita in topul celor mai promitatoare manechine. Editorii de fashion au luat in calcul cererile pe.

Mai productiv FARA INTERNET! Un primar dint-un oras mare din Romania a renuntat 6 luni la telefon si Facebook (FOTO)

Pentru Antal, care se numara printre cei mai productivi primari din judetul Arad, Pecica a inceput un experimet incredibil pe care l-a finalizat in luna ianuarie a acestui an. Primarul a renuntat complet.

Scandal la Agerpres. Un jurnalist acuza conducerea de cenzura, dupa ce, in noaptea protestelor din Romania, i-au fost anulate mai multe stiri, fara explicatii

Jurnalistul Marius Hosu a sesizat Comisia de etica din cadrul Agerpres, dupa ce, in noaptea de duminica spre luni, conducerea institutiei a decis anularea a trei traduceri de pe AFP, DPA si Reuters despre protestele din tara .

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )