Libnet.ro
UNICEF

19:15

Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania va fi VANDUTA

B1 B1,
Una dintre cele mai cunoscute banci din Romania va fi VANDUTA

Grupul elen Eurobank se pregateste sa scoata la vanzare operatiunileBancpostdin Romania, banca pe care o controleaza de mai bine de 15 ani. Conform unor surse din piata. continuă pe B1

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimul deceniu - Bucurestiul cere: fara gratiere

Aproape 30. 000 de oameni au iesit duminica seara pe strazile din Bucuresti pentru a protesta fata de proiectele de lege pentru gratiere si de amnistie-mascata prin modificarea Codului penal - marcand unul dintre cele mai mari proteste din Capitala din ultimii zece ani. Multimea a umplut Piata Universitatii, a ocupat carosabilul si a format o coada lunga cat tot bulevardul Magheru, ajungand intr-un final in fata Guvernului, dar si la sediile PSD si ALDE.

Faze tari:Ti s-a stricat masina? Te trage pustiul cu omoplatii de fier; Rezultatul stiintific la care nu se astepta nimeni; Acum 10.000 de ani, Desertul Sahara era una dintre cele mai umede zone de pe Pamant

Partiee! Tataie se da cu ligheanul. Cine zice ca iarna aduce bucurie doar pentru copii? Un grup de cinci pensionari din satul turcesc Bascakmaklar, din zona muntoasa a. A vrut sa slabeasca 5 kg dupa ce fostul iubit i-a spus ca e grasa, dar a dat jos 65. O studenta supraponderala a suferit foarte mult atunci cand fostul iubit i-a spus ca e.

Mistere antice. Cetatile dacice din Muntii Orastiei sunt inima unei fabuloase civilizatii disparute

Una dintre cele mai importante cetati din istoria regatului dac este cea de la Costesti Cetatuie. Unii istorici cred ca aici s-ar fi aflat prima resedinta regala a dacilor. Fortificatia este ridicata pe Apa Gradistei. Platoul superior al dealului pe care este cladita fortificatia are altitudinea de 514 metri. Sistemul defensiv cuprindea mai multe elemente.

Cele mai bune bancuri cu americani. De ce zambeste tot timpul un chelner intr-un restaurant din New York

Si americanii au fost tot timpul o sursa pentru bancuri. Iata aici o selectie cu cateva dintre cele mai bune glume pe aceasta tema.

Suprapopularea, lipsa dezinfectantilor si a personalului calificat, principalele probleme ale spitalelor din Romania

Finantarile acordate pentru controlarea infectiilor nosocomiale si personalul calificat sunt cele mai mari provocari pentru Romania, mai ales in cazul spitalelor vechi, unde infrastructura face dificil ca pacientii sa poata fi izolati si sa fie asigurata o dezinfectie adecvata. Suprapopularea unitatilor medicale este, de asemenea, o problema importanta cu care tara noastra se confrunta, potrivit raportului Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor.

FAZA ANULUI in fotbal: Vezi ce a facut PORTARUL Senegalului pentru a TRAGE DE TIMP (VIDEO)

Khadim N'Diaye, portarul Senegalului, a oferit una dintre cele mai amuzante faze din fotbalul ultimilor ani. Goalkeeper-ul si-a dat cu stangul in dreptul, pentru ca apoi sa simuleze o accidentare,.

Microsoft a inceput concedierile la nivel global

Au existat de mult timp zvonuri referitoare la restructurari in cadrul Microsoft, dar acestea au fost confirmate zilele trecute de cei de la Business Insider. Spre surprinderea celor care considerau in continuare Microsoft una dintre cele mai solide companii din lume, cu profituri astronomice pe toate domeniile in care activieaza, realitatea se pare ca este [].

PORTRET DE FAMILIE: Andreea Esca, despre POVESTEA DE IUBIRE cu sotul sau

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite jurnaliste din tara. Mereu vesela, gata sa ajute si sa sustina pe oricine, stirista a devenit extrem de apreciata in randul romanilor. Andreea.

Final de turneu pentru Sorana Cirstea: Sportiva din Romania a pierdut in optimile de la Australian Open cu Garbine Muguruza

Ziua de duminica a fost una trista pentru iubitorii tenisului din Romania. Dupa ce Horia Tecau si Florin Mergea au fost eliminati din turneul de dublu, a venit randul Soranei Cirstea sa.

Nominalizari Zmeura de Aur 2017: ce pelicula a primit cele mai multe mentiuni. Lista completa a celor mai proaste filme si a celor mai slabi actori VIDEO

Lungmetrajul Zoolander a primit cele mai multe nominalizari la Zmeura de Aur, distinctii ce recompenseaza cele mai slabe prestatii actoricesti si filme din anul precendent, unde aceasta comedie cu Ben Stiller si Owen Wilson in rolurie principale va concura la noua categorii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )