Libnet.ro
UNICEF

17:45

Peugeot-Citroen vrea peste 600 milioane euro de la General Motors pe motiv ca ar fi fost indusa in eroare in legatura cu planul de reducere a emisiilor poluante la Opel - surse

Hotnews Hotnews,
 Peugeot-Citroen vrea peste 600 milioane euro de la General Motors pe motiv ca ar fi fost indusa in eroare in legatura cu planul de reducere a emisiilor poluante la Opel - surse

PSA Peugeot-Citroen, care in iulie a incheiat procesul de preluare a Opel de la General Motors ar vrea peste jumatate din bani inapoi dupa ce a descoperit cat de greu va fi ca Opel sa atinga tinta de emisii de CO2 in Europa si dupa ce a vazut ca exista riscul ca marca germana sa primeasca amenzi mari, scrie Reuters. De exemplu, planul Opel de reducere a emisiior medii de CO2 se baza pe vanzarea a 20. 000 de masini electrice Ampera E, insa strategia nu este viabila pentru ca Opel pierdea 10. 000 de euro la fiecare masina,. continuă pe Hotnews

Peste 76 milioane de euro vor fi investite in lucrarile la drumul national E79

Peste 76 milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala vor fi investite in lucrarile ce vor fi efectuate la drumul national E79, informeaza reprezentanta Comisiei Europene din tara noastra, prin intermediul unui comunicat de presa.

Coruptia unui fost ministru turc, expusa la New York: Mita de peste 50 de milioane de euro intr-un singur an

Guvernul turc spera sa scape de acest scandal, care a revenit insa in forta miercuri in fata unui tribunal new-yorkez: omul de afaceri Reza Zarrab a afirmat ca a acordat mita in valoare de milioane de dolari fostului ministru turc al Economiei, pentru a-i facilita un trafic ilicit de aur cu Iranul, scrie AFP.

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu negativ, intr-o sedinta cu un rulaj de 13,6 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ sedinta de tranzactionare de la mijlocul saptamanii, lichiditatea totala fiind de 63,21 milioane de lei 13,61 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 6,1 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 6,13 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28,49 milioane de lei 6,13 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 3,19 milioane euro).

VIG a inregistrat o scadere cu 4,7% a subscrierilor in Romania, la 373,4 milioane euro

Grupul austriac de asigurari Vienna Insurance Group VIG), liderul pietei romanesti de asigurari, a inregistrat in primele noua luni semestru din acest an o scadere a primelor brute subscrise in Romania cu 4,7% fata de aceeasi perioada din 2016, pana la 373,4 milioane euro, dar si-a majorat profitul inainte de impozitare cu 39%, pana la 8,9 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al grupului.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de doar 3,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de doar 14,8 milioane de lei 3,19 milioane euro), sub rulajul inregistrat vineri 7,3 milioane de euro).

Peste 17 milioane lei, investiti in doua drumuri judetene. S-a semnat contractul pentru modernizarea DJ 401 C si DJ 412

Inca doua drumuri judetene intra in reparatii capitale. Cu o investitie de peste 17 milioane de lei, DJ 401 C si DJ 412 vor fi modernizate.

Plata subventiilor catre fermieri risca intarzieri: Siveco a dat in judecata APIA, dupa ce a fost exclusa de la licitatia de peste 21,2 milioane euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri

Licitatia de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA a ajuns in instanta. Siveco a dat in judecata APIA, saptamana trecuta, dupa ce oferta companiei IT a fost exclusa de la licitatie pe motiv ca amenda primita de Siveco de la Consiliul Concurentei pentru trucarea unei licitatii similare organizate de APIA in 2008 si plata unor penalitati de intarziere contractuale ar reprezenta cazuri de excludere din procedura. Siveco respinge, in contestatia facuta la tribunal, motivele invocate de APIA si prezinta documente justificative potrivit carora si ceilalti ofertanti, Teamnet si Telekom s-ar afla in situatii fie similare, fie mult mai grave, daca s-ar aplica aceeasi interpretare a motivelor de excludere a Siveco din procedura.

Prejudiciu de peste 25 milioane de lei, cauzat prin 29 de firme

Inspectorii antifrauda fiscala din cadrul ANAF au identificat un circuit fraudulos de tranzactionare fictiv a de bunuri si servicii format din 29 de operatori economici care a cauzat bugetului general consolidat al statului un prejudiciu total de 25,3 milioane de lei, prin diminuarea bazei impozabile a profitului si deducerea nelegal a a TVA.

Antifrauda: Prejudiciu de peste 25 milioane de lei cauzat prin 29 de firme

Inspectorii antifrauda fiscala din cadrul ANAF au identificat un circuit fraudulos de tranzactionare fictiva de bunuri si servicii format din 29 de operatori economici, din care 8 beneficiari finali ai tranzactiilor si 21 societati interpuse in lantul tranzactional 4 furnizori intermediari si 17 societati de tip fantoma), care a cauzat bugetului general consolidat al statului un prejudiciu total de 25. 665 lei, prin diminuarea bazei impozabile a profitului si deducerea nelegala a TVA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )