Libnet.ro
UNICEF

19:45

Prejudiciu de peste 25 milioane de lei, cauzat prin 29 de firme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prejudiciu de peste 25 milioane de lei, cauzat prin 29 de firme

Inspectorii antifrauda fiscala din cadrul ANAF au identificat un circuit fraudulos de tranzactionare fictiv a de bunuri si servicii format din 29 de operatori economici care a cauzat bugetului general consolidat al statului un prejudiciu total de 25,3 milioane de lei, prin diminuarea bazei impozabile a profitului si deducerea nelegal a a TVA. continuă pe Ziarul Bursa

Antifrauda: Prejudiciu de peste 25 milioane de lei cauzat prin 29 de firme

Inspectorii antifrauda fiscala din cadrul ANAF au identificat un circuit fraudulos de tranzactionare fictiva de bunuri si servicii format din 29 de operatori economici, din care 8 beneficiari finali ai tranzactiilor si 21 societati interpuse in lantul tranzactional 4 furnizori intermediari si 17 societati de tip fantoma), care a cauzat bugetului general consolidat al statului un prejudiciu total de 25. 665 lei, prin diminuarea bazei impozabile a profitului si deducerea nelegala a TVA.

Peste 17 milioane lei, investiti in doua drumuri judetene. S-a semnat contractul pentru modernizarea DJ 401 C si DJ 412

Inca doua drumuri judetene intra in reparatii capitale. Cu o investitie de peste 17 milioane de lei, DJ 401 C si DJ 412 vor fi modernizate.

Motivul absurd pentru care Timisoara risca pierderea unei finantari europene de peste 25 de milioane de lei. Cum se spala pe maini mananagerul de proiect

Primaria Timisoara risca sa fie obligata la restituirea unei finantari europene de peste 20 de milioane de lei, bani alocati pentru realizarea sistemului de management al traficului. Avertismentul ii apartine chiar managerului de proiect, care se spala pe maini de orice responsabilitate pentru pierderea finantarii.

Investitie de 25 milioane lei la Sucursala Electrocentrale Isalnita

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a vizitat, vineri, Sucursala Electrocentrale Isalnita din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO), unde anul acesta a fost inceputa si finalizata o investitie de 25 de milioane de lei la grupul energetic nr.

Ministerul Agriculturii va oferi ajutoare nationale tranzitorii de 527,2 milioane lei

Ministerul Agriculturi vrea sa dea ajutoare nationale tranzitorii in sectorul vegetal in valoare de 527,2 milioane lei 114,6 milioane euro), pentru culturile amplasate pe teren arabil, precum si pentru culturile de in pentru fibra, canepa pentru fibra, tutun, hamei si sfecla de zahar, care se acorda pentru anul de cerere 2017.

Hotelul Cismigiu din Capitala - investitie spaniola de peste 15 milioane de euro

Hotelul Cismigiu marcheaza 105 ani de existenta, dar si cinci ani de la redeschiderea sa, in decembrie 2012, dupa lucrari de reamenajare si consolidare care au costat peste 15 milioane de euro, a declarat Alejandro Solano Gallego, unul dintre.

Romaero vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,4 milioane lei, prin oferta publica de actiuni

Romaero Bucuresti RORX), companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, vrea sa-si majoreze capitalul social cu 1,44 milioane lei, prin oferta publica de actiuni care va fi lansata saptamana viitoare, capitalul urmand sa se majoreze de la nivelul actual de 15,61 milioane lei pana la 17,05 milioane lei, a declarat pentru News. ro directorul general al societatii, Remus Vulpescu.

Peste 76 milioane de euro vor fi investite in lucrarile la drumul national E79

Peste 76 milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala vor fi investite in lucrarile ce vor fi efectuate la drumul national E79, informeaza reprezentanta Comisiei Europene din tara noastra, prin intermediul unui comunicat de presa.

Catalina Ponor si-a incheiat cariera de peste 25 de ani, la concursul Abierto Mexicano de Gimnasia

Gimnasta Catalina Ponor a participat, sambata, la ultimul concurs din cariera, in Mexic, la Abierto Mexicano de Gimnasia. La 30 de ani, din care peste 25 dedicati gimnasticii, Catalin.

Bugetul Primariei Chisinau pentru anul 2018 are un deficit de peste 279 de milioane de lei

Cu un deficit de peste 279 de milioane de lei, schita proiectului de buget a municipiului Chisinau pentru anul 2018 a fost prezentata marti, 28 noiembrie, spre discutii publice. Municipalitatea preconizeaza sa obtina in anul viitor venituri de 3,621 miliarde de lei, iar la partea de cheltuieli sunt prevazute 3,901 miliarde de lei, a anuntat sefa Directiei finante, Zinaida Jaloba, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )