Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 76 milioane de euro vor fi investite in lucrarile la drumul national E79

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 76 milioane de euro vor fi investite in lucrarile la drumul national E79

Peste 76 milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala vor fi investite in lucrarile ce vor fi efectuate la drumul national E79, informeaza reprezentanta Comisiei Europene din tara noastra, prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Hotelul Cismigiu din Capitala - investitie spaniola de peste 15 milioane de euro

Hotelul Cismigiu marcheaza 105 ani de existenta, dar si cinci ani de la redeschiderea sa, in decembrie 2012, dupa lucrari de reamenajare si consolidare care au costat peste 15 milioane de euro, a declarat Alejandro Solano Gallego, unul dintre.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 6,13 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 28,49 milioane de lei 6,13 milioane euro), peste rulajul inregistrat ieri 3,19 milioane euro).

Drum strategic de 73 milioane euro in nordul Moldovei. Este unul dintre cele mai costisitoare contracte de reabilitare a drumurilor judetene, din Romania

Vineri autoritatile din Botosani au semnat contractul de finantare a unui drum strategic in valoare de peste 334 de milioane de lei, adica 73 milioane euro. Artera rutiera va avea 107 kilometri lungime si va lega judetele Botosani si Iasi. La semnarea contractului au fost prezenti vicepremierul Stanescu si ministrul Fondurilor Europene.

Peste 17 milioane lei, investiti in doua drumuri judetene. S-a semnat contractul pentru modernizarea DJ 401 C si DJ 412

Inca doua drumuri judetene intra in reparatii capitale. Cu o investitie de peste 17 milioane de lei, DJ 401 C si DJ 412 vor fi modernizate.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de doar 3,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de doar 14,8 milioane de lei 3,19 milioane euro), sub rulajul inregistrat vineri 7,3 milioane de euro).

UE aloca 252 milioane de euro pentru investitii in drumul national E79 si in infrastructura de apa

Comisarul european Corina Cretu a aprobat doua noi proiecte de investitii in Romania, in domeniul transportului rutier si, respectiv, al infrastructurii de apa, in valoare totala de 252 milioane de euro.

Plata subventiilor catre fermieri risca intarzieri: Siveco a dat in judecata APIA, dupa ce a fost exclusa de la licitatia de peste 21,2 milioane euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT destinat platilor catre fermieri

Licitatia de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA a ajuns in instanta. Siveco a dat in judecata APIA, saptamana trecuta, dupa ce oferta companiei IT a fost exclusa de la licitatie pe motiv ca amenda primita de Siveco de la Consiliul Concurentei pentru trucarea unei licitatii similare organizate de APIA in 2008 si plata unor penalitati de intarziere contractuale ar reprezenta cazuri de excludere din procedura. Siveco respinge, in contestatia facuta la tribunal, motivele invocate de APIA si prezinta documente justificative potrivit carora si ceilalti ofertanti, Teamnet si Telekom s-ar afla in situatii fie similare, fie mult mai grave, daca s-ar aplica aceeasi interpretare a motivelor de excludere a Siveco din procedura.

Romgaz vrea sa investeasca peste 136 milione euro in depozitul de gaze de la Sarmasel si 87 milioane euro la Depomures

Compania de stat Romgaz, unul din cei doi mari producatori de gaze, vrea sa investeasca 136,15 milione euro in depozitul de gaze de la Sarmasel, pentru cresterea capacitatilor de inmagazinare subterana a gazelor naturale, arata Planul de Actiuni Preventive privind masurile de garantare a securitatii aprovizionarii cu gaze naturale, publicat de Ministerul Energiei.

in Targoviste vor reincepe lucrarile de constructie a blocurilor ANL din zona Sagricom, abandonate de mai bine de 10 ani

Dupa ce au fost abandonate timp de 10 ani, lucrarile de constructie in zona ANL Sagricom vor fi reluate. La inceputul acestei luni a fost semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru un prim lot de 146 de unitati locative.

Apel de 20 milioane euro lansate pentru cooperarea transfrontaliera Romania-Serbia

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) a lansat, ieri, cel de-al doilea apel de proiecte din cadrul Programului Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia, apel care are un buget de aproximativ 20 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al MDRAPFE trimis Redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )