Libnet.ro
UNICEF

07:45

Uniunea Europeana a aprobat standarde mai stricte de emisii de CO2 pentru autoturisme si camionete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Uniunea Europeana a aprobat standarde mai stricte de emisii de CO2 pentru autoturisme si camionete

Uniunea Europeana UE) a convenit asupra unor norme mai stricte privind emisiile de dioxid de carbon pentru autoturisme si camionete, potrivit unui comunicat emis luni de Ministerul Transporturilor. continuă pe Wall-Street Ro

Uniunea Europeana aproba revizuirea legislatiei privind drepturile de autor

Uniunea Europeana a aprobat luni o reforma a legislatiei privind drepturile de autor, menita sa asigure remunerarea corecta a artistilor si furnizorilor de stiri in context digital, transmite DPA.

2016, Marea Britanie voteaza iesirea din Uniunea Europeana

In luna iunie a anului 2016, Marea Britanie voteaza iesirea din Uniunea Europeana, 52% dintre britanici fiind de acord sa se rupa de blocul comunitar. Trei ani mai tarziu, Marea Britanie este inca in UE, alegerile europarlamentare se apropie, iar.

Uniunea Europeana si Statele Unite, in pragul unui RAZBOI COMERCIAL. Motivele

Uniunea Europeana ia in calcul impunerea de taxe vamale in valoare de 19 miliarde de euro asupra Statelor Unite ca raspuns la planurile Washington-ului de a face acelasi lucru asupra mai multor tipuri de produse.

Uniunea Europeana ii cere lui Khalifa Haftar sa puna capat atacului din Libia

Uniunea Europeana a emis un comunicat oficial prin care ii cere generalului Khalifa Haftar, liderul grupului paramilitar Armata Nationala Libiana, sa puna capat atacului asupra capitalei Libiei, Tripoli, scrie Mediafax, citand Reuters.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )