Libnet.ro
UNICEF

19:45

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

B1 B1,
Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Veste neasteptata pentru pensionarii cu venituri mici! Noua Lege a Pensiilor prevede ca pensionarii care au o pensie mai mica de 600 de lei sa primeasca si o indemnizatie sociala, anunta. continuă pe B1

Anunt pentru toti contribuabilii. Ce se intampla la ANAF, in luna iulie

Anunt nou din partea ANAF! Luna iulie este o luna mai speciala din cauza obligatiilor pe care le au romanii. Cum se vor efectua platile trimestriale pentru impozitul pe profit in aceasta luna? Anunt ANAF. Toti romanii sunt vizati Contribuabilii pot consulta agenda fiscala a lunii iulie pe site-ul oficial al ANAF, pentru a se .

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Schimbare importanta pentru toti romanii care locuiesc la bloc

Schimbare legislativa majora pentru administratorii de bloc. Anul trecut au intrat in vigoare noi reglementari care vizeaza modul de functionare a asociatiilor de proprietari, respectiv Legea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )