Libnet.ro
UNICEF

06:30

Schimbare importanta pentru toti romanii care locuiesc la bloc

Antena3 Antena3,
Schimbare importanta pentru toti romanii care locuiesc la bloc

Schimbare legislativa majora pentru administratorii de bloc. Anul trecut au intrat in vigoare noi reglementari care vizeaza modul de functionare a asociatiilor de proprietari, respectiv Legea. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Modificarea codului electoral rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora

Modificarea codului electoral, prin care se introduce votul anticipat, rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al.

Anunt pentru toti contribuabilii. Ce se intampla la ANAF, in luna iulie

Anunt nou din partea ANAF! Luna iulie este o luna mai speciala din cauza obligatiilor pe care le au romanii. Cum se vor efectua platile trimestriale pentru impozitul pe profit in aceasta luna? Anunt ANAF. Toti romanii sunt vizati Contribuabilii pot consulta agenda fiscala a lunii iulie pe site-ul oficial al ANAF, pentru a se .

Vesti proaste pentru romanii care pleaca in concediu. MAE, informatiile care ti-ar putea strica vacanta

Ministerul Afacerilor Externe transmite atentionari de calatorie pentru romanii care isi iau acum concediu. Se anunta un risc mai crescut al incendiilor de vegetatie in Croatia si Grecia, iar in Serbia au fost emise Coduri portocalii si rosii de canicula. MAE, avertizari pentru romanii care pleaca in concediu Ministerul Afacerilor Externe a emis numeroase atentionari .

Oficial! Toti romanii pierd bani la pensie: Vezi doar aici cati bani vei primi mai putin de luna viitoare...

Noua lege a pensiilor a produs mare valva pe scena publica, in conditiile in care mai multe prevederi ii nemultumesc pe pensionari, relateaza a1. ro.

Rovinieta 2019. Unde sunt camerele pentru depistarea soferilor care nu platesc rovinieta si taxa de pod Fetesti

Rovinieta 2019: vesti proaste pentru soferii romani, dar si cei straini. Autoritatile au amplasat mai multe camere de depistare a celor care circula fara o vinieta valabila, asa ca ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )