Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comisia Europeana catre producatorii auto germani: Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Comisia Europeana catre producatorii auto germani: Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana se teme ca producatorii de automobile din Germania vor incerca sa exporte masinile diesel vechi, scoase din circulatie in cadrul unor stimulente de compensare, in tari din Europa de Est, a declarat comisarul european Elzbieta Bienkowska. continuă pe Wall-Street Ro

Comisarul european pentru Industrie, catre constructorii auto germani: Nu exportati diesel-urile vechi n Europa de Est

Comisia Europeana se teme ca producatorii auto germani vor exporta in tarile din Europa de Est cat mai multe masini diesel vechi si poluante, spune Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, citata de Tagesspiegel si Reuters. Anul trecut Germania a exportat peste 250. 000 de masini diesel second-hand, Romania fiind pe locul sapte in topul tarilor, cu 11. 500 masini.

Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel vechi in Europa de Est, dupa aprobarea subventiilor pentru achizitionarea unor modele mai putin poluante, a declarat astazi Elzbieta Bienkowska, comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, transmite Reuters.

Comisia Europeana, scrisoare catre autoritatile romane, pe Justitie

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari .

Comisia Europeana, scrisoare importanta pentru Romania

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari despre evolutiile legislative din domeniul justitiei, confirma Executivul comunitar, in urma unor.

Comisia Europeana va analiza impactul acordurilor comerciale asupra sectorului agricol

Statele europene asteapta ca in cateva saptamani Comisia Europeana sa publice un studiu cu privire la efectele cumulative ale acordurilor comerciale incheiate de UE, in special in sectorul agricol, a anuntat vineri ministrul belgian al Afacerilor Externe, Didier Reynders, informeaza AFP.

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane cu intrebari despre evolutiile legislative in domeniul justitiei

Comisia Europeana a trimis o scrisoare autoritatilor romane in care formuleaza o serie de intrebari despre evolutiile legislative din domeniul justitiei, confirma Executivul comunitar, in urma unor informatii in acest sens aparute in presa din Romania,.

Comisia Europeana critica sistemul de plata defalcata a TVA din Romania. Expert: Ar trebui abrogat!

Sistemul de plata defalcata a TVA ar trebui abrogat, intrucat nu a avut niciun efect pozitiv, iar Romania este criticata de Comisia Europeana pentru acest lucru, a declarat, vineri, Dan Manolescu, presedintele Camerei Consultantilor Fiscali, in cadrul.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul e facut chiar de Comisia Europeana! Situatie CRITICA in Romania

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu.

Masinile diesel, interzise oficial. Ce a spus Comisia Europeana

Masinile diesel au zilele numarate. Anuntul vine chiar de la varful executivului comunitar. Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani acestea nu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )