Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vrancea: Trei oameni au murit in urma unui accident petrecut la iesire din orasul Adjud

B1 B1,
Vrancea: Trei oameni au murit in urma unui accident petrecut la iesire din orasul Adjud

Un impact violenta avut loc intre doua autovehiculeduminica pe DN2 E 85), in judetul Vrancea, spre Domnesti Targ. in cele doua masini implicatese aflau in total opt persoane, iar pentru. continuă pe B1

Vrancea: Trei oameni au murit in urma unui accident petrecut la iesire din orasul Adjud

Un impact violenta avut loc intre doua autovehiculeduminica pe DN2 E 85), in judetul Vrancea, spre Domnesti Targ. in cele doua masini implicatese aflau in total opt persoane, iar pentru.

Trei morti si cinci raniti in urma unui accident rutier produs pe E 85 la iesirea din Adjud

Trei persoane au decedat in urma unui accident produs duminica dupa-amiaza pe E 85 la iesirea din municipiul Adjud catre Domnesti, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a izbit de un altul care.

UPDATE Trei turisti romni, membri ai aceleiasi familii, morti ntr-un accident de microbuz din Turcia

Cel putin patru persoane, inclusiv trei turisti romani, au decedat in urma unui accident rutier produs pe o sosea din zona localitatii Kemer, in sud-vestul Turciei, informeaza presa locala, citata de Mediafax. 26 Trei persoane, doi soti si fiica lor, sunt turistii romani care au murit, in urma accidentului. Potrivit unor surse apropiate familiei, acestia se aflau in concediu in Antalya, iar accidentul s-a produs pe drumul de la aeroport spre un hotel din Kemer. Familia Ilies, care a murit in accident, era foarte cunoscuta in Blaj, fiica celor doi soti, Andreea, candidand, in 2016, la alegerile locale pentru functia de primar, insa fara succes. Sotul ei a fost si el implicat in accident, acesta fiind grav ranit.

Trei persoane si-au pierdut duminica viata pe drumul mortii. Acum o saptamanaalti patru oameni au murit intr-un accident pe E85

Accidentul a avut loc la iesirea din municipiul Adjud catreDomnesti, in eeniment fiind implicate doua autoturisme.

Trei turisti romni, morti ntr-un accident de microbuz din Turcia

Cel putin patru persoane, inclusiv trei turisti romani, au decedat in urma unui accident rutier produs pe o sosea din zona localitatii Kemer, in sud-vestul Turciei, informeaza presa locala, citata de Mediafax.

Trei romani au murit intr-un accident in Turcia

Tragedie in Blaj. O familie si-a gasit sfarsitul in timp ce se afla in vacanta in Turcia. Doi romani - sot si sotie - si fiica lor, fosta candidata la primarie, au murit dupa ce.

O femeie din Arges care lucra la o fabrica de subansamble auto a murit strivita de un utilaj la locul de munca

O femeie in varsta de 41 ani din comuna argeseana Cosesti a murit sambata noaptea in urma unui accident de munca. Trupul victimei a fost scos cu greu dintr-o presa.

Accident cu un microbuz pe drumul european E 584, in judetul Braila: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite duminica, in urma unui accident produs pe drumul european E 584, in statiunea braileana Lacu Sarat, dupa ce un autoturism care iesea dintr-o benzinarie nu a acordat prioritate.

Sfarsit tragic pentru o familie de romani. Au murit intr-un accident grav in Turcia, in prima zi de vacanta

O familie de romani din Blaj si-a gasit sfarsitul intr-un accident foarte grav in Turcia. Acestia au murit in prima lor zi de vacanta. Mama, tatal si fiica au murit striviti in microbuzul care ii.

Atac in Germania: Trei oameni au fost injunghiati in plina strada (VIDEO SOCANT)

Un barbat a fost arestat dupa ce a ranit trei persoane cu un cutit in orasul Ravensburg, din sudul Germaniei, informeaza mirror. co. uk, care citeaza politia locala. Atacul a avut loc intr-o piata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )