Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% din cauza epidemiei de coronavirus

B1 B1,
Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China au scazut la 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters. Asociatia auto pentru pasageri. continuă pe B1

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China au scazut la 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters. Asociatia auto pentru pasageri.

Vanzarile masinilor in China au scazut cu 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus

Vanzarile masinilor in China, cea mai mare piata auto din lume, au scazut 80% in februarie din cauza epidemiei de coronavirus, a spus miercuri una dintre asociatiile industriei din tara, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Campionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

Aproape 40% dintre americani nu ar mai cumpara bere Corona din cauza epidemiei de coronavirus COVID-19

Din cauza epidemiei de COVID-19, un procentaj de 38% de americani nu ar mai cumpara bere Corona sub nicio forma si alti 14% au indicat faptul ca nu ar comanda-o in public, se arataintr-un sondaj efectuat.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

Facebook si-a anulat un eveniment important din cauza epidemiei

Facebook a anuntat joi ca isi va anula conferinta anuala destinata dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retragandu-se de la o conferinta de gaming programata pentru luna viitoare, din cauza ingrijorarii provocate de epidemia de coronavirus.

Industria cinematografica, pierderi de 5 miliarde de dolari din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Industria cinematografica mondiala se confrunta cu pierderi de 5 miliarde de dolari dupa ce epidemia provocata de COVID-19 a dus la restrictii in China, Coreea de Sud si Italia. Salile de cinema din China sunt inchise iar incasarile din Coreea de Sud si din Italia au scazut, scrie Mediafax citand Hollywood Reporter.

Muzeul Luvru si-a inchis portile de doua zile din cauza epidemiei de coronavirus

Muzeul Luvru, cel mai vizitat din lume, nu si-a deschis portile duminica si luni, din cauza unei sedinte a conducerii cu personalul, in contextul epidemiei de coronavirus, relateaza Le Figaro.

Muzeul Luvru si opera La Scala, inchise din cauza epidemiei de coronavirus

Din cauza numarului mare de imbolnaviri din ultimele zile, in Franta si Italia, autoritatile au decis sa inchida mai multe obiective turistice importante printre care se numara Muzeul Luvru si opera La Scala din Milano.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2795 seconds )