Libnet.ro
UNICEF

05:45

VW Golf, Skoda Octavia si Rapid au fost cele mai vandute modele de catre importatorul Porsche Romania in primul semestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VW Golf, Skoda Octavia si Rapid au fost cele mai vandute modele de catre importatorul Porsche Romania in primul semestru

Skoda Octavia, Skoda Rapid si VW Golf au fost cele mai vandute modele de catre importatorul Porsche Romania in primul semestru, cu peste 1. 000 de unitati fiecare. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10: cele mai vandute masini noi pe piata auto europeana. Dacia Sandero este pe locul 17 la vanzari in Europa

Piata auto a continuat sa fie condusa de SUV-uri, modele precum VW Tiguan, Nissan Qashqai, fiind printre cele mai cautate. In segmentul compact, VW Golf conduce clasamentul, chiar daca vanzarile au scazut in primul semestru cu 11,6%. Dacia Sandero este.

PLDM: Aceasta sesiune parlamentara a fost una dintre cele mai rusinoase

Membrii fractiunii Partidului Liberal Democrat in Parlament considera ca sesiunea parlamentara, care se incheie oficial astazi, 31 iulie, a fost una dintre cele mai rusinoase si va ramane un capitol dureros pentru intregul popor.

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca, votate cele mai relevante kitsch-uri autohtone

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate de peste 10. 000 de votanti cele mai relevante kitsch-uri romanesti, in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania, in perioada 15-31 iulie, au anuntat organizatorii, citati de News. ro.

Cele mai celebre kitsch-uri romanesti: Catedrala Neamului, treningul cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca

Catedrala Mantuirii Neamului, treningul purtat cu pantofi si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate prin vot, de peste 10. 000 de oameni, drept cele mai relevante kitsch-uri romanesti.

Care sunt cele mai mari kitsch-uri romanesti: Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca, in top

Catedrala Mantuirii Neamului si icoana online a lui Arsenie Boca au fost desemnate cele mai mari kitsch-uri romanesti in cadrul unui concurs organizat de Muzeul Kitsch-ului din Romania.

Imagini SCANDALOASE! Pui de PANDA abuzati la una dintre cele mai renumite centre de ingrijire a animalelor din China (VIDEO)

Imagini revoltatoare la una dintre cele mai prestigioase centre de ingrijire a a animalelor din China. Doi ingrijitori din baza Chengdu au fost filmati in timp ce aruncau cu brutalitate doi pui de.

Top 10 cele mai bune anvelope de vara pentru masinile de clasa medie

Care sunt in 2017 cele mai sigure, mai eficiente si mai silentioase anvelope de vara cu dimensiunea de 205/55R16 montate pe majoritatea masinilor de familie din clasa medie aflati dintr-un top realizat de britanicii de la Auto Express .

Angajatori din 13 state europene au aproape 500 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe in Germania, Polonia si Cehia

Angajatori din 13 state europene au aproape 500 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe in Germania, Polonia si Cehia. in Germania sunt 109 locuri de munca disponibile pentru ospatari, bucatari, soferi sau asistenti medicali, in Polonia, angajatorii ofera 100 de locuri de munca pentru electricieni, iar in Cehia sunt disponibile 98 de locuri de munca, cele mai multe pentru soferi de autobuz.

Cele mai caraghioase reclamatii ale turistilor in vacante: Localnicele erau prea frumoase, m-am simtit complexata, Era prea mult nisip pe plaja

Unii turisti sunt cu adevarat ciudati, iar nemultumirile lor pot fi dintre cele mai caraghioase si absurde. Iata o complicatie a celor mai amuzante plangeri ale clientilor unor agentii de turism ca justtheflight. co. uk, bonvoyage. uk si thomascook. com.

RETETA VINETE. Cele mai bune vinete marinate pentru iarna

Daca va plac vinetele, ati putea lua in considerare aceasta reteta inedita. Iata cum se prepara cele mai bune vinete marinate pentru iarna. Ingrediente 5-6 vinete cu coaja rosie, mujdei, otet.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )