Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Imagini din aer cu cel mai complex nod rutier din Romnia

In apropierea municipiului Turda se gaseste cel mai complex nod rutier din Romania, potrivit Companiei de Drumuri care publica un video realizat din drona. Intersectia uneste doua autostrazi - A3 si A10, si drumul national DN1. Nodul rutier face parte din Lotul 4 A10 Sebes - Turda, deschis circulatiei la finalul lunii iulie.

Romania, promovata de Ministerul Turismului la Londra, la cel mai mare targ de turism din lume

Ministerul Turismului participa la cel mai mare targ de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, organizat la Londra in perioada 5-7 noiembrie.

Vanghelie: Badalau e cel mai mare mincinos. Iese dintr-un birou si se duce n celalalt n 3 minute

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat, la un post TV, ca senatorul PSD Niculae Badalau este cel mai mare mincinos, care se duce intr-un birou si ii minte pe pucisti, iar dupa trei minute se duce in alt birou si il minte pe Liviu Dragnea, anunta Mediafax.

Marian Vanghelie se implica in scandalul intern din PSD si il critica dur pe Niculae Badalau: Este cel mai mare mincinos

Marian Vanghelie l-a caracterizat pe senatorul PSD Niculae Badalau drept cel mai mare mincinos, intr-o interventie telefonica pentru B1TV. El a mai vorbit si despre reorganizarea Guvernului, dar si despre.

Cel mai mare eveniment agricol al toamnei. Produsele traditionale castiga teren

Este penultima zi in care mai puteti vizita cel mai mare targ agricol, Indagra. Sunt peste 700 de expozanti, iar 200 sunt din strainatate. Totusi, produsele romanesti sunt in centrul atentiei. Sunt.

La New York incepe procesul lui El Chapo, cel mai mare baron al drogurilor, dupa Pablo Escobar

La New York incepe astazi procesul mexicanului Joaquin El Chapo Guzman, acuzat ca a condus 25 de ani cel mai puternic cartel al drogurilor din lume. Extradat in Statele Unite in 2017, dupa ce a evadat de doua ori in Mexic, este considerat de Departamentul american Antidrog drept cel mai mare traficant de droguri din istorie dupa columbianul Pablo Escobar, decedat in 1993.

Eugen Carpov: Prezenta trupelor ruse pe teritoriul Moldovei este cel mai mare pericol pentru securitatea nationala

Prezenta trupelor ruse pe teritoriul Republicii Moldova a devenit cel mai mare pericol pentru securitatea nationala. Aflarea trupelor militare straine, a tehnicii militare, munitiilor pe teritoriul unui stat pericliteaza situatia in domeniul securitatii militare, a declarat presedintele Comisiei parlamentare pentru securitate nationala, aparare si ordine publica, Eugen Carpov, transmite IPN.

Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca ar iesi la iveala documente privind legatura lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, am asista la cel mai mare caz de coruptie din ultimii 28 de.

Imagini rare cu cel mai inalt om care a trait vreodata! Avea 2.72 metri la 22 de ani - VIDEO

Cel mai inalt om din istorie, despre care exista inregistrari oficiale, este americanul Robert Pershing Wadlow din Alton, Illinois. Ultima data cand a fost masurat, la 27 iunie 1940, a avut inaltimea de 2. 72 de.

Numarul tinerilor sinucigasi din Japonia a atins cea mai mare valoare din ultimii 30 de ani

Sinuciderile comise de tinerii japonezi au ajuns la cel mai inalt nivel din ultimii 30 de ani, a avertizeazat luni ministrul eductiei nipon, in contextul in care numarul total de persoane care si-au luat viata a scazut constant in ultimii 15 ani.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )