Libnet.ro
UNICEF

07:15

Scandalul Dieselgate: Volkswagen, acord de peste 800 milioane de euro cu un grup al consumatorilor germani

B1 B1,
Scandalul Dieselgate: Volkswagen, acord de peste 800 milioane de euro cu un grup al consumatorilor germani

Volkswagen si un important grup al consumatorilor germani au declarat, vineri, ca au ajuns la un acord in valoare de 830 de milioane de euro 902,04 milioane de dolari) in cadrul unui proces care vizeaza fraudarea. continuă pe B1

Florile de Martisor si de 8 Martie, o afacere de peste 20 de milioane de euro

De 1 Martie si de Ziua Femeii, vanzarile de flori vor aduce importatorilor si florariilor o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, arata analiza unei firme de consultanta. Cele mai cautate flori, in aceasta perioada, sunt cele specifice primaverii, precum ghioceii, freziile, zambilele, lalelele sau narcisele. Cele mai apreciate sunt insa trandafirii, considerati simbolul iubirii, al afectiunii.

Guvernul obtine dividende de peste 100 milioane de euro de la Grupul Enel

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), a negociat obtinerea a peste 100 de milioane de euro aproximativ 502 milioane de lei) cu titlu de dividend extraordinar de la trei companii din Grupul Enel, in care SAPE este actionar minoritar. La finalul lunii februarie, aproximativ 95% din suma a fost virata deja in conturile SAPE.

Ministrul Fondurilor Europene anunta un program pilot de 30 milioane euro din fonduri europene pentru copiii cu parinti plecati in strainatate

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos, alaturi de viceprim-ministrul Raluca Turcan, au lansat marti la Palatul Victoria apelul de proiecte Program pilot de stimulare a participarii la educatie a copiilor cu parinti plecati la munca in strainatate, bugetul apelului fiind de 30 milioane euro.

251 milioane euro, ajutor financiar de salvare a CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia va primi ajutorul de salvare de 251 milioane euro din partea Guvernului, deoarece imprumutul se incadreaza in acest moment normelor europene privind acordarea ajutorului de stat, conform deciziei de ieri a Comisiei Europene.

ANALIZA Florile de Martisor si de 8 Martie, un business infloritor de peste 20 de milioane de euro

De 1 Martie si de Ziua Femeii, vanzarile de flori vor aduce importatorilor si florariilor o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, arata o analiza Frames. Cele mai cautate flori, in aceasta perioada, sunt cele specifice primaverii, precum ghioceii, freziile, zambilele, lalelele sau narcisele. Cele mai apreciate sunt insa trandafirii, considerati simbolul iubirii, al afectiunii.

Guvernul obtine dividende in valoare totala de peste 502 milioane de lei de la Grupul Enel

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, prin Societatea de Administrare a Participatiilor in Energie SAPE), a anuntat joi ca a negociat obtinerea a peste 100 de milioane de euro aproximativ 502 milioane de lei) cu titlu de dividend extraordinar de la trei companii din Grupul Enel, in care SAPE este actionar minoritar.

Natixis obtine 480 milioane euro din vanzarea unei participatii la Coface

Banca franceza Natixis a anuntat, ieri, vanzarea unei participatii de 29,5% din compania de asigurari de credite Coface grupului american Arch Capital, intr-o tranzactie evaluata la aproximativ 480 milioane de euro 520 milioane de dolari), transmite Reuters, conform Agerpres.

Fond de investitii de 190 milioane euro pentru startup-uri IT din Europa

Startup-uri IT din Europa, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari de la un fond de investitii de 190 de milioane de euro.

DE LA UN PROFIT NET DE 235,33 MILIOANE LEI IN 2018 Grupul ALRO - pierdere de peste 68 milioane lei, anul trecut

Pierderea Grupului ALRO a venit pe fondul pretului mai scazut al aluminiului pe pietele internationale combinat cu preturile mai ridicate ale energiei pe piata locala Grupul ALRO a inregistrat, anul trecut, o pierdere neta de circa 68,34 milioane lei, de la un profit net de aproape 235,33 milioane lei in 2018, arata raportul publicat de corporatie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )