Libnet.ro
UNICEF

00:07

AVERTISMENT pentru soferi! Ceata densa pe mai multe artere rutiere. Vizibilitate, sub 50 de metri

B1 B1,
AVERTISMENT pentru soferi! Ceata densa pe mai multe artere rutiere. Vizibilitate, sub 50 de metri

Conditii de ceata densa, vineri seara pe drumuri din mai multe judete ale tarii. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca se circula in conditii de ceata. continuă pe B1

Mai multe judete din Romania, sub cod galben de ceata joi dimineata. Ce spun specialistii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in localitati din judetele Cluj, Mures si.

Momentul in care viata lui Fuego s-a schimbat radical. Putea deveni tata de mai multe ori, dar destinul a fost crunt pentru el

Fuego a preferat inca de cand s-a lansat in muzica sa pastreze viata lui personala departe de ochii curiosilor. Din acest motiv, nu se stiu foarte multe despre trecutul sau. Cum era solistul sa devina tata de mai multe ori? Ce destin a avut acesta? Fuego putea sa devina tata de mai multe ori Fuego .

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

Mai multe ipoteze in cazul tanarului gasit mort in apele raului Olt. Un barbat care a spus ca se plimba a anuntat la 4,30 dimineata ca a auzit strigate de ajutor

Anchetatorii cerceteaza mai multe ipoteze pentru a stabili cum a ajuns tanarul Mihail Damian 17 ani) in apele raului Olt.

Grecia vrea sa achite anticipat mai multe imprumuturi de la FMI

Grecia ia in considerare sa achite anticipat, anul viitor, mai multe imprumuturi de la Fondul Monetar International FMI), pentru a-si reduce povara datoriei, si vrea sa-si convinga creditorii oficiali sa reduca tintele fiscale, a declarat pentru Reuters ministrul de Finante, Christos Staikouras, conform Agerpres.

Perchezitii la mai multe proprietati ale lui Petro Porosenko. Fostul presedinte este citat de procurorii ucraineni in peste 10 anchete

Mai multe proprietati din Kiev ale fostului presedinte Petro Porosenko au fost perchezitionate, vineri, de autoritatile ucrainene, in cadrul mai multor anchete judiciare in care figureaza numele fostului sef.

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti

Mai multe organizatii civice protesteaza, vineri, fata de organizarea unui eveniment in Piata George Enescu unde au murit romani in decembrie 1989. ONG-urile atrag atentia ca evenimentul, organizat de Institutul condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora si solicita anularea acestuia.

Mai multe persoane aflate intr-un mall din Sibiu, evacuate de urgenta din cauza unui incendiu

Mai multe persoane care se aflau intr-un mall din municipiul Sibiu au fost evacuate de urgenta in cursul serii de miercuri, dupa izbucnirea unui incendiu in parcarea subterana, transmite Agerpres. Potrivit.

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime. Un elicopter SMURD intervine de urgenta

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 11 raniti.

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 5 raniti.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )