Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mai multe judete din Romania, sub cod galben de ceata joi dimineata. Ce spun specialistii

B1 B1,
Mai multe judete din Romania, sub cod galben de ceata joi dimineata. Ce spun specialistii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in localitati din judetele Cluj, Mures si. continuă pe B1

Proteste in mai multe orase din Polonia cu privire la propunerile de reforma in justitie

Mii de demonstranti au contestat in orase din Polonia o propunere a guvernantilor nationalisti care ar permite concedierea judecatorilor care pun sub semnul intrebarii legitimitatea reformelor din justitie ale partidului aflat la guvernare.

Mai multe scoli din regiunea Odesa solicita inlocuirea invatamantului in limba moldoveneasca cu invatamant in limba romana

Doua scoli din regiunea Odesa solicita inlocuirea invatamantului in limba moldoveneasca cu invatamant in limba romana. Este vorba desprecolectivul pedagogic din satul.

INCENDIU la Curtea de Apel Oradea: Mai multe dosare din arhiva Judecatoriei au ars (FOTO, VIDEO)

Incendiu la Palatul de Justitie din Oradea. Focul a izbucnit, marti, laCurtea de Apel Oradea, scrie ebihoreanul. ro. La ora 12. 21 am fost sesizati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la locatia.

Business report: AFI Europe cumpara portofoliul de birouri al NEPI Rockcastle, in cea mai mare tranzactie imobiliara a anului, si devine al doilea cel mai mare proprietar din Romania; Unde calatoresc romanii - inclinatie pentru aventura. Cu buget redus:

Raspunsul cinic pe care-l da acest grafic la intrebarea pe care si-o pune generatia care astazi are 20 de ani: Cine-mi va plati mie pensia?Top constructori autostrazi: doua firme romanesti si italienii de la Astaldi au raportat cele mai mari progrese in noiembrie.

Alerta ANM: Cod galben de viscol si ceata, rafale de 100 kmh in Dambovita si alte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, mai multe atentionari nowcasting cod galben de viscol si ceata, valabile in orele urmatoare in 6 judete.

Caz revoltator in Italia. Roman arestat dupa ce a exploatat sexual mai multe minore

Un roman e cercetat in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, dupa ce a exploatat sexual, in Italia, mai multe fete, unele minore. in weekend, una dintre victime s-a intors acasa.

Roman arestat dupa ce a exploatat sexual mai multe fete in Italia. Una dintre victime a fost salvata datoritacooperarii judiciare romano-italiene

Un roman e cercetat in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, dupa ce a exploatat sexul, in Italia, mai multe fete, unele minore. in weekend, una dintre victime s-a intors acasa.

Solutia care ar putea aduce mai multe masini electrice in Romania

Masinile electrice sunt considerate viitorul industriei auto. Din pacate, insa, nu-s adoptate la scara larga din cauza lipsei infrastructurii. Aceeasi problema e si-n Romania, dar.

Donatie de carti pentru sustinerea educatiei si a invatamantului din Romania

Din dorinta de a deveni mai buni, din dorinta de a invata, peste 100 de copii scolari si prescolari de la doua institutii de invatamant din Dambovita au trimis mai multe scrisori mosului, prin care solicitau o donatie de carti, deoarece le place mult sa citeasca. Majoritatea copiilor au posibilitati materiale reduse, dar vin cu drag la scoala si la gradinita si iubesc povestile. Nu au coltul lecturii, iar la biblioteca nu exista carti, copiii find nevoiti sa vina cu ele de acasa.

Momentul in care viata lui Fuego s-a schimbat radical. Putea deveni tata de mai multe ori, dar destinul a fost crunt pentru el

Fuego a preferat inca de cand s-a lansat in muzica sa pastreze viata lui personala departe de ochii curiosilor. Din acest motiv, nu se stiu foarte multe despre trecutul sau. Cum era solistul sa devina tata de mai multe ori? Ce destin a avut acesta? Fuego putea sa devina tata de mai multe ori Fuego .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )