Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime. Un elicopter SMURD intervine de urgenta

Antena3 Antena3,
Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime. Un elicopter SMURD intervine de urgenta

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 11 raniti. continuă pe Antena3

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 5 raniti.

Doua TRENURI s-au CIOCNIT FRONTAL in apropiere de Ploiesti. Mai multi CALATORI RANITI La fata locului a fost trimisa si echipa CBRN a Unitatii Speciale de Interventie in Situatii de Urgenta (FOTO)

Un accident feroviar grav s-a produs, miercuri dupa amiaza, la cativa kilometri de Bucuresti. GALERIE FOTO Doua trenuri s-au ciocnit frontal si au deraiat, intre Ploiesti si Brazi, judetul Prahova. Este.

UPDATE VIDEO Accident feroviar in Prahova. Doua trenuri au deraiat in statia Ploiesti Triaj. Zece persoane au fost ranite

Pompierii din Prahova intervin, miercuri, la un accident feroviar care s-a petrecut in statia CFR Ploiesti Triaj. Din primele informatii, doua trenuri au deraiat si s-au ciocnit frontal. Cinci persoane au fosr ranite, dintre care doua sunt angajati CFR.

Raed Arafat, explicatii in legatura cu accidentul feroviar, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit: Se fac evaluari. Interventia este dinamica

Seful Departamentului de Urgenta, Raed Arafat, a explicat ca in urma accidentului feroviar din Prahova se intervine in forta si a fost trimis inclusiv elicopterul SMURD, chiar daca exista doar persoane ranite usor, la o prima evaluare.

Accident feroviar la Ploiesti. Echipajele SMURD au ratat tinta!

Salvatorii de la ISU au fost trimisi, initial, intr-o alta zona decat cea in care s-a intamplat acci.

FOTO VIDEO Doua trenuri s-au ciocnit frontal langa Ploiesti. 11 oameni au fost raniti. Raed Arafat: 10 persoane sunt ranite usor, alta este ranita mai grav si a fost preluata de un elicopter SMURD - UPDATE

Doua trenuri, unul de calatori - in care se aflau aproximativ 50 de persoane - si unul de marfa, s-au ciocnit langa Ploiesti, miercuri dupa-amiaza, in urma accidentului fiind ranite 11 persoane, conform reprezentantilor Inspectoratului General Situatii de Urgenta. 10 victime sunt ranite usor, iar o alta este in stare mai grava si a fost preluata de un elicopter SMURD pentru a fi adusa la un spital din Capitala. in momentul impactului, trenul de calatori avea o viteza de circa 20 kmh, spune CFR Calatori.

Seful CFR Calatori, despre accidentul feroviar din Ploiesti: Exclud in totalitate sa fie greseala CFR Calatori

Seful CFR Calatori, Valentin Dorobantu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre accidentul feroviar din Ploiesti, unde doua trenuri s-au ciocnit. Dorobantu exclude in totalitate ca greseala sa vina din partea CFR Calatori.

Primele imagini de la accidentul feroviar grav din Ploiesti

Numarul persoanelor ranite in urma ciocnirii a doua trenuri in gara Ploiesti triaj a crescut la 11, dintre care una va fi transportata la spital cu elicopterul, informeaza ISU Prahova.

UPDATE Accident feroviar in Prahova: un tren de calatori si un tren de marfa s-au ciocnit

Un accident feroviar s-a produs miercuri, in jurul orei 16, in Prahova, dupa ce un tren de calatori si un tren de marfa s-au ciocnit, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

Detaliul revoltator in cazul accidentului feroviar din Ploiesti. Salvarile au primit adresa gresita

Ambulantele care ar fi trebuit sa ajunga la locul accidentului feroviar din judetul Prahova au primit o adresa gresita. Mai multe autospeciale au ajuns intr-o zona de camp, la aproximativ un kilometru de accident.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2427 seconds )