Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune masini second-hand pe motorina

Adevarul va prezinta care sunt cele mai bune masini second-hand pe motorina, potrivit unei analize realizate de portalul specializat VeziCatFace. ro, in functie de clasa in care acestea se incadreaza compacta, mare, SUV sau premium, luand in calcul un buget de aproximativ 10. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Cum aflam kilometrii reali ai unei masini second-hand. Metode infailibile folosite de samsari pentru a gasi viciile ascunse

Multi dintre cumparatorii de autoturisme second-hand ii gasesc abia dupa achizitie viciile ascunse. Un specialist a explicat, pentru Adevarul, care sunt greselile cele mai comune facute de clientii neexperimentati.

Cele mai bune imagini cu BlackBerry Venice, primul cu Android

BlackBerry schimba regulile in toamna, iar odata cu 2015 trece la Android. Deocamdata, compania nu a confirmat nimic, dar apar tot mai multe informatii despre modelul Venice, acum si in poze mai bune.

Care sunt cele mai bune scuze pentru a trage chiulul de la munca si ce motive nu le sunt pe plac sefilor

Daca ai o zi proasta si te gandesti sa te invoiesti de la serviciu, ar trebui sa stii ca o simpla raceala, un accident sau migrenele nu reprezinta, pentru angajatori, motive suficient de bune ca sa lipsesti de la locul de munca.

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

In ultimii ani, documentele si fisierele transferate cu ajutorul unor servicii online au devenit atat de complexe, incat serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori.

Sonda care ne-a dat cele mai bune poze cu Pluto are o noua misiune

Dupa ce sonda New Horizons a trecut proba Pluto, are o noua misiune si se indreapta spre un obiect din Centura Kuiper descoperita de astronomi in urma cu ani de zile, despre care se crede ca ajuta la formarea altor planete cel putin la fel de mari ca Pluto.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia celor mai bune 8 jucatoare ale anului 2015

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, competitia la care participa cele mai bune 8 jucatoare ale anului 2015, cu doua luni inainte de turneul de la Singapore, scrie Digi.

Cele mai bune si cele mai proaste modele de urmat din randul vedetelor. Unde s-au clasat Kate Middleton si Miley Cyrus

Potrivit rezultatelor unui chestionar la care au raspuns 2,887 de parinti britanici, cantareata Miley Cyrus, rapperul Kanye West si starleta TV Kim Kardashian ocupa primele locuri in topul celor mai proaste modele de urmat pentru copii din randul vedetelor. La polul opus s-au clasat ducesa de Cambrigdge, cantaretul Ed Sheeran si modelul si actrita Michelle Keegan.

MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards VMA), care premieaza cele mai bune videoclipuri ale anului, se va desfasura duminica seara, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Adevarul va propune astazi o recapituale a celor mai sumare si indraznete tinute purtate de artisi de-a lungul istoriei premiilor VMA.

Cele mai mici preturi la carburanti sunt in regiunile in care nivelul de trai este scazut

Cele mai mici preturi la carburanti sunt in regiunile in care nivelul de trai este scazut, astfel ca, in Odorheiul Secuiesc, statiile Petrom au cel mai mic pret la motorina din tara, de 4,82 lei, informeaza.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )