Libnet.ro
UNICEF

15:00

MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Adevărul Adevărul,
MTV Video Music Awards 2015: cele mai sumare si indraznete tinute purtate de artisti de-a lungul timpului FOTO

Cea de-a 32-a editie a galei MTV Video Music Awards VMA), care premieaza cele mai bune videoclipuri ale anului, se va desfasura duminica seara, 30 august, la Microsoft Theatre din Los Angeles. Adevarul va propune astazi o recapituale a celor mai sumare si indraznete tinute purtate de artisi de-a lungul istoriei premiilor VMA. continuă pe Adevărul

Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware

Printr-o miscare surprinzatoare de trupe a celor de la Dell, Alienware 18 a fost reinviat, iar celelalte modele de laptopuri au fost actualizate. Majoritatea analizelor din piata sistemelor de gaming confirma faptul ca PC-urile Alienware sunt cele mai performante din lume, cu o fiabilitate sporita, nivel ridicat de flexibilitate la capitolul configuratie hardware si alte [] Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala, Sony Xperia Z5 apare intr-o noua serie de imagini. La Berlin, in cadrul IFA, Sony va prezenta cel mai nou telefon din seria Xperia Z. Avand in vedere succesul limitat al ultimelor modele, toata lumea se asteapta ca japonezii sa vina cu cateva schimbari importante. Una dintre acestea [] Cele mai noi imagini cu Sony Xperia Z5 confirma senzorul de 23 de megapixeli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Actorul Pavel Bartos 40 de ani) este prezentatorul din acest an al galei Media Music Awards, eveniment care va avea loc pe Sibiu, pe 3 septembrie, fiind difuzat de MTV, de la ora 19:30. Alaturi de Bartos, pe scena Media Music Awards va fi prezent si Smiley, dar si nume precum Andra, Alex Velea, Delia, Grasu XXL, Naguale, Puya si Bere Gratis.

Pavel Bartos prezinta Media Music Awards

Pavel Bartos prezinta, pe 3 septembrie, editia din acest an a galei muzicale Media Music Awards de la Sibiu. Indragitul actor, urmarit de milioane de oameni la Vocea Romaniei si la Romanii au Talent, de la Pro TV, va urca pe scena din Piata Mare pentru a intretine atmosfera prin stilul sau inconfundabil.

Horoscop complet septembrie 2015. Care sunt cele mai norocoase zile la bani si in dragoste, pentru fiecare zodie

Luna septembrie a lui 2015 se anutna a fi una dintre cele mai bogate in evenimente decisive pe plan financiar si amoros pentru toti nativii zodiacului. Mai precis, o mare parte a lunii septembrie este dictata, din punct d.

Provocarea saptamanii: Cele mai frumoase locuri din Romania

Revenim din vacanta cu o noua provocare: 'Cele mai frumoase locuri din Romania'. Pe unde v-ati plimbat in aceasta vara? Ce locuri de vis ati descoperit in Romania? Va asteptam fotografiile pana miercuri, 2 septembrie 2015, inclusiv.

Libraria, editura si tipografia Moravetz una dintre cele mai mari case editoriale din Romania in perioada interbelica

Fratii Moravetz au infiintat la Timisoara o editura si tipografie care avea sa devina una dintre cele mai mari din Romania.

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Cele mai frumoase locuri din Portugalia: tara muzicii fado si a peisajelor care taie rasuflarea

Cele mai frumoase locuri din Portugalia. Una din destinatiile europene care are avantajul ca este inca neinvadata de turisti, Portugalia ascunde locuri de o frumusete incredibila, mancare delicioasa, muzica pentru suflet si oameni primitori.

Cele mai frumoase locuri din Rusia: orasele rusesti intesate cu obiective turistice

Cele mai frumoase locuri din Rusia. Desi romanii nu se dau in vant dupa destinatiile rusesti cand vine vorba de vacanta, aceasta tara are multe obiective turistice de exceptie, orasele sale fiind cu adevarat fermecatoare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )