Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dacia, detronata din topul celor mai inmatriculate masini: Ce producator a facut surpriza inceputului de an

B1 B1,
Dacia, detronata din topul celor mai inmatriculate masini: Ce producator a facut surpriza inceputului de an

Cea mai inmatriculata marca auto din Romania in primul trimestru al acestui an este Opel. Producatorul german a inregistrat o crestere de 56%, fiind cel de-al cincilea an consecutiv de crestere in. continuă pe B1

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Presedintele LVMH, Bernard Arnault, urca pe locul patru in topul celor mai bogati oameni ai Planetei

Turbulentele de pe pietele bursiere globale, provocate de disputa comerciala dintre China si SUA si declaratia presedintelui Donald Trump privind impozitele prea mici platite de Amazon, au afectat averile celor mai bogati oameni ai Planetei, transmite Bloomberg.

VIDEO FOTO Lotrisor, in topul celor mai frumoase cascade din Romania. Singurul torent de sub tunel, de la 30 de metri, intr-o zona plina de comori

Ascunsa, dar la vedere, pe Valea Oltului se afla o comoara. Foarte aproape de DN 7 / E 81, intre localitatile Calimanesti si Brezoi, din judetul Valcea, se afla un torent iesit din comun. in Cheile Lotrisorului din Parcul National Cozia, in Muntii Capatanii, gasim Cascada Lotrisor, avand o cadere a apei de 30 de metri, fiind singura amenajare artificiala de acest gen din Romania.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )