Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vestea buna pentru soferii care au fost amendati pentru LIPSA ROVINIETEI. Masura intra in vigoare de la 1 septembrie

B1 B1,
Vestea buna pentru soferii care au fost amendati pentru LIPSA ROVINIETEI. Masura intra in vigoare de la 1 septembrie

Se schimba regulamentul de plata a rovinietelor. incepand din luan septembrie, amenda se va prescrie in patru luni. Concret, conducatorii auto care sunt amendati pentru lipsa rovinietei vor trebui sa. continuă pe B1

Schimbare MAJORA in legislatie: Amenzi TERIBILE pentru soferii romani care fac acest lucru simplu...

Noul Cod Penal prevede pedepse drastice pentru cei care pun in circulatie autovehicule neinmatriculate, care conduc fara permis sau sub influenta alcoolului. Astfel, conform Codului Rutier 2018, punerea in.

Avertizari MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizari pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia. In Germania se anunta temperaturi care pot ajunge pana la 40 de grade, iar in Croatia este in vigoare un cod rosu de canicula.

Masinile diesel, interzise OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii a peste trei milioane de masini pe motorina care nu mai au voie sa circule in Romania...

Proprietarii masinilor care merg cu motorina au serioase motive de ingrijorare pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru aceste autovehicule. Comisia.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Dezastru pentru soferii din Romania! Care e situatia in Bucuresti...

Mai multe state europene, printre care si tara noastra, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana CE), cauza fiind masinile diesel. Astfel, statele care nu au luat masuri clare pentru reducerea poluarii.

Cea mai prestigioasa medalie pentru matematica a fost furata! Ce informatii au autoritatiile

O medalie considerata ca fiind cea mai prestigioasa din lume pentru matematica a fost furata de la un profesor din Cambridge la doar o jumatate de ora dupa ce acesta a fost distins cu premiul in Rio de.

DOCUMENT Conditiile pentru firmele care vor intermedia angajarea zilierilor din Romnia

Patronii care vor utiliza munca zilierilor vor apela la serviciile unor firme de intermediere intre cererea si oferta de munca ziliera. Aceste agentii de mediere vor fi acreditate de stat, in baza unor criterii care urmeaza sa fie stabilite de Guvern printr-o hotarare.

Ministrul Mediului despre noua taxa auto:Penalizarea pentru masinile care polueaza, n lucru la Guvern

Guvernul pregateste o noua metoda de penalizare a proprietarilor de masini care polueaza, un proiect de lege al taxei auto urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul anului, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, potrivit Mediafax.

Avertisment MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Germania si in Croatia ca in aceste tari sunt in vigoare coduri meteo de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )