Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministrul Mediului despre noua taxa auto:Penalizarea pentru masinile care polueaza, n lucru la Guvern

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Mediului despre noua taxa auto:Penalizarea pentru masinile care polueaza, n lucru la Guvern

Guvernul pregateste o noua metoda de penalizare a proprietarilor de masini care polueaza, un proiect de lege al taxei auto urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul anului, a declarat, miercuri, la Alba Iulia, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Mediului promite un laborator auto performant pentru Alba destinat masurarii calitatii aerului

Judetul Alba ar urma sa primeasca, pana la sfirtitul anului, un autolaborator pentru analiza calitatii aerului, potrivit ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

Ursii din Romania nu sunt doriti in Uniunea Europeana. Ministrul Mediului: Nu a vrut nimeni sa ia niciun urs

Statele din Uniunea Europeana solicitate de Ministerul Mediului pentru a primi ursi relocati din Romania au transmis ca nu pot sa primeasca animalele salbatice. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a spus, miercuri, la Alba Iulia ca nimeni nu si-a dorit sa ia nici macar un urs.

Ursii din Romania nu sunt doriti in Uniunea Europeana. Ministrul Mediului: Nu a vrut nimeni sa ia nici macar un urs

Statele din Uniunea Europeana solicitate de Ministerul Mediului pentru a primi ursi ce ar putea fi relocati din Romania au transmis ca nu pot sa primeasca animalele salbatice. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a spus, miercuri, la Alba Iulia, ca nimeni nu si-a dorit sa ia nici macar un urs.

Ministrul Mediului: Niciun stat UE nu a dorit sa ia niciun urs din Romnia / Am primit raspunsuri negative, chiar si distractive, n durerea noastra

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca niciun stat membru al Uniunii Europene si nu numai nu a dorit sa ia niciun urs specie protejata in Romania , nici macar pentru gradinile zoologice, precizand ca multe tari nici nu mai au aceasta specie de 100 de ani, transmite Mediafax.

Nicio tara din UE nu vrea URSI din Romania! Ministrul Mediului: Am primit raspunsuri negative, chiar si distractive, in durerea noastra

Nimeni nu vrea sa adopte ursi din Romania. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca a trimis solicitari catre toate statele Uniunii europene UE) si nu numai, dar nu a primit niciun raspuns.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor: Pentru o pensie fara penalizari trebuie sa ai 65 de ani si 35 de ani de contributii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat luni noaptea, la Romania TV, ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de 65 de ani.

Ministrul Mediului a aprobat uciderea ursilor din zona Baile Tusnad

Ministerul Mediului a aprobat impuscarea mai multor ursi din padurile de langa Baile Tusnad, dupa ce in ultimele doua saptamani mai multi localnici au fost atacati de animalele salbatice, noteaza Digi24 . Masura a fost luata la presiunea oamenilor.

Olguta Vasilescu, despre noua lege a pensiilor. Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru o pensie fara penalizari

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a precizat ca noua lege a pensiilor prevede ca, pentru o pensie fara penalizari, este nevoie de un stagiu de cotizare de 35 de ani si o limita de varsta pentru pensionare de.

Ministrul Justitiei, despre viitoare demersuri legale privind revizuirea unor sentinte: Discutia va continua, vom vedea sa nu intram in coliziune cu decizia CCR

Ministrul Justitiei a afirmat marti, la Romania TV, ca o decizie a CCR prevede ca nu se poate infiinta o noua cale de atac fata de o hotarare judecatoreeasca definitiva, Tudorel Toader precizand ca discutiile privind elaborarea unui act normativ care sa prevada revizuirea unor sentinte date in dosare in care au fost folosite probe stranse in baza unor protocoale intre institutii vor continua, fara a intra in conflict cu aceasta decizie.

Ministrul Agriculturii, despre masurile in focarele cu pesta porcina: Nu se da foc la lan, nu se da foc la culturi

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine cu precizari despre ordinul privind masurile pentru zonele cu focare de pesta porcina. Oficialul guvernamental a explicat, intr-o interventie la TVR, ca nu se da foc la culturi, se igienizeaza locul in care a murit un mistret.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )