Libnet.ro
UNICEF

15:45

Volkswagen Beetle iese din productie anul viitor, la 81 de ani de la primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Volkswagen Beetle iese din productie anul viitor, la 81 de ani de la primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii

Volkswagen va opri productia modelului iconic Beetle anul viitor, la 81 de ani de la primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii din Germania, incheind un capitol cu unul dintre cele mai renumite modele din industria auto, scrie The Guardian . continuă pe Wall-Street Ro

Una dintre cele mai indragite masini din lume nu va mai fi fabricata de anul viitor

Volkswagen va incheia anul viitor productia celebrului sau model Beetle, care a aparut inclusiv in filmele Disney sub numele de Herbie, transmit BBC, Reuters si DPA. Grupul german va opri productia in iulie.

HOROSCOP 2019. Ce zodii vor avea noroc cu carul in dragoste anul viitor

Anul 2019 va veni cu multe surprize si emotii - unele placute, altele nu prea. In ceea ce priveste dragostea, trei zodii par sa fie privilegiate anul viitor. Berbec Nativii din Berbec trebuie.

Corina Cretu: Nu am hotart daca voi candida la alegerile europarlamentare de anul viitor

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat, sambata, la Turda, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca deocamdata nu s-a hotarat daca va candida la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European, relateaza Agerpres.

Volkswagen ia decizia radicala sa renunte la poate cea mai iubita masina

Volkswagen va face o schimbare majora incepand de anul viitor, care s-ar putea sa nu fie pe placul celor care iubesc modelul Beetle, celebra Broscuta care a fost fabricata de compania.

Reactia Ungariei la decizia Parlamentul European. Viktor Orban iese din nou la atac

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca guvernul sau va decide luni asupra masurilor juridice de contestare a raportului adoptat de Parlamentul European impotriva Budapestei din cauza incalcarii.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )