Libnet.ro
UNICEF

19:30

Barbatul care ar fi furat arma femeii jandarm, retinut de procurori. Pistolul nca nu a fost recuperat

Hotnews Hotnews,
 Barbatul care ar fi furat arma femeii jandarm, retinut de procurori. Pistolul nca nu a fost recuperat

Politistii l-au gasit pe barbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm la protestul din 10 august, iar procurorii au dispus retinerea sa, el fiind audiat in noaptea de luni spre marti. Barbatul, in varsta de 32 de ani, e acuzat de tulburarea ordinii si de furtul armei, care nu a fost gasita, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Barbatul care ar fi furat arma femeii jandarm, retinut / Acesta a recunoscut ca a lovit-o pe femeie, dar sustine ca nu a luat arma

Barbatul care a fost retinut in noaptea de luni spre marti, pentru ca ar fi furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august, nu si-a recunoscut faptele in fata procurorilor, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Acesta a recunoscut ca el este cel din imaginile promovate de Politia Capitalei, insa a mai spus ca el ar fi lovit-o cel mai putin pe femeia jandarm, subliniind totodata, ca nu a furat arma.

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm din Piata Victoriei, saltati de politisti(FOTO)

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei au fost saltati de politisti, informeaza Stiripesurse. ro, care citeaza Antena 3. Arma nu a fost inca.

Barbatul care a sustras arma femeii jandarm a fost retinut. Acesta recunoaste ca a lovit-o pe femeie

Barbatul suspectat ca a furat arma de la femeia jandarm in timpul protestului din 10 august a fost retinut. Protestatarul a fost prins in timpul noptii dupa mai bine de trei zile de cautari. Desi asemanarea cu.

Ministrul Sanatatii, vizita-surpriza la Spitalul Floreasca. Care este starea femeii-jandarm batuta cu bestialitate

Update 14. 30:Ministrul Sorina Pintea a declarat ca femeia jandarm lovita in Piata Victoriei nu are fractura de coloana cervicala, comunica si este intr-o stare buna. Spune ca asteapta sa mearga.

VIDEO Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut. arma nu a fost deocamdata recuperata

Barbatul care este suspectat ca a furat arma de foc a femeii jandarm, in timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost prins. Arma de foc inca nu a fost gasita.

Barbatul care ar fi furat pistolul jandarmeritei a fost retinut

Barbatul care este suspectat ca a furat arma de foc a femeii jandarm, in timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost prins, conform Digi24. Arma de foc inca nu a fost gasita.

Barbatul care ar fi furat arma jandarmeritei a fost retinut. Pistolul nu a fost gasit

Barbatul cautat sub acuzatia ca ar fi furat o arma in busculada de vineri seara a fost prins de politisti. Luni noaptea, a fost retinut pentru 24 de ore, insa pistolul e in continuare de.

Portretul psihologic al autorului furtului armei femeii-jandarm: un individ care traieste sub puterea impulsului

Impulsiv, cu un comportament emotional alterat, se exteriorizeaza la adapostul multimii pentru a putea face acte reprobabile. Este portretul facut de psihologi barbatului de 32 de ani, din Ilfov, suspectat ca a furat pistolul femeii jandarm agresate in Piata Victoriei.

Ce a declarat la politie barbatul acuzat ca a furat arma jandarmeritei

Barbatul retinut dupa ce ar fi furat pistolul jandarmeritei agresate in Piata Victoriei a negat ca ar fi lovit-o pe tanara, informeaza stirileprotv. ro. La audieri, tanarul de 32 de ani a spus ca,.

BOMBA ZILEI! Ce a declarat la politie barbatul acuzat ca A FURAT arma jandarmeritei

Barbatul retinut dupa ce ar fi furat pistolul jandarmeritei agresate in Piata Victoriei a negat ca ar fi lovit-o pe tanara, informeaza stirileprotv. ro. La audieri, tanarul de 32 de ani a spus ca,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )