Libnet.ro
UNICEF

23:45

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm din Piata Victoriei, saltati de politisti(FOTO)

B1 B1,
Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm din Piata Victoriei, saltati de politisti(FOTO)

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei au fost saltati de politisti, informeaza Stiripesurse. ro, care citeaza Antena 3. Arma nu a fost inca. continuă pe B1

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Judecatorii au decis: Cei doi agresori ai femeii-jandarm din Piata Victoriei, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi barbati anchetati in cazul agresarii femeii-jandarm la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au fost arestati preventiv, informeaza Stiripesurse. ro. Decizia a fost luata duminica de.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Snoop Dog, reactie la violentele din Piata Victoriei: Ce a publicat rapperul pe Instagram(VIDEO)

Violentele din Piata Victoriei au ajuns peste Ocean nu doar in presa, ci si in atentia marilor artistilor americani. Cunoscutul rapper Snoop Dog a publicat pe pagina sa de Instagram imagini de la.

Agitatia din Piata Victoriei continua: Autoritatile au intervenit din nou(FOTO)

Agitatia din Piata Victoriei continua. Rulota care fusese instalata in fata Guvernului inainte de protestul diasporei a fost ridicata, informeaza Stiripesurse. ro. Peste 50. 000 de mii de manifestanti.

Klaus Iohannis, prima aparitie publica dupa protestele violente din Piata Victoriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut prima aparitie dupa violentele de vineri noapte din Piata Victoriei. Seful statului a participat alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de duminica de la Biserica.

Impact violent: Momentul coliziunii dintre un jandarm si un motociclist, din Piata Victoriei, surprins in direct (VIDEO)

Imaginile surprinse in timpul violentelor de vineri seara din Piata Victoriei continua sa circule in mediul online. Un moment de o violenta extrema a fost surprins chiar in direct. in abuscada iscata, un.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )