Libnet.ro
UNICEF

12:30

Bilantul deceselor in urma tragediei de la Piatra Neamt ajunge 13. Un alt pacient ranit grav in incendiu a decedat la Spitalul Letcani

Adevărul Adevărul,
Bilantul deceselor in urma tragediei de la Piatra Neamt ajunge 13. Un alt pacient ranit grav in incendiu a decedat la Spitalul Letcani

Inca un pacient care se afla in Sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt in momentul izbucnirii incendiului din 14 noiembrie a murit la spitalul mobil de la Letcani, judetul Iasi, unde fusese transferat. Din cei sase bolnavi adusi la Iasi de la Spitalul din Piatra Neamt, doar unul se mai afla in viata, starea acestuia fiind una grava. continuă pe Adevărul

inca doi pacienti transferati in urma incendiului de la Piatra Neamt au murit

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca inca doi pacienti transferati de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt in urma incendiului, au decedat.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat ministrul sanatatii Nelu Tataru. Bilantul tragediei de saptamana trecuta ajunge astfel la 14 victime.

Bilantul deceselor in randul pacientilor arsi la Piatra Neamt a ajuns la 15. A ramas in viata un singur pacient din cei 6 trimisi la Iasi

Inca un pacient infectat cu COVID-19 transferat la Spitalul din Letcani in urma tragedieide la Spitalul din Piatra Neamt a decedat miercuri. Din cei sase bolnavi care au fost transferatimai este.

Un alt pacient din salonul mortii de la Piatra Neamt a murit. Bilantul tragediei ajunge la 15 morti

Inca un pacient infectat cu COVID-19 din salonul mortii de la Spitalul din Piatra Neamt a murit. Acesta fusese transportat in noaptea incendiului de la Terapie Intensiva la spitalul din Letcani. Doar unul dintre cei sase pacienti mai este in viata.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, noi detalii in cazul anchetei deschisa dupa incendiul de la ATI Piatra Neamt

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, amrti, intr-o conferinta de presa, ca ancheta din dosarul tragediei de la Piatra Neamt este una complexa si este nevoie de realizarea unor expertize pentru a .

A mai murit un pacient transferat la Iasi in urma incendiului de la Spitalul Piatra Neamt A ramas in viata un singur pacient din cei 6 trimisi la Iasi

Inca un pacient cu COVID-19 transferat la Spitalul mobil din Lescani Iasi) in urma incendiului de la Sectia ATI a spitalului din Piatra Neamt a murit miercuri. Din cei sase bolnavi transferati atunci la Iasi mai este in viata unul singur.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul in care au murit 10 pacienti

Asociatia Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, va construi din donatii un spital modular de Terapie Intensiva pentru pacientii COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de incendiul din seara de 14 noiembrie, in urma caruia au murit 10 pacienti, iar medicul Catalin Denciu a suferit arsuri grave. Este al doilea spital modular ATI pentru pacienti COVID construit de Daruieste Viata dupa cel din Bucuresti, din curtea spitalului Elias.

Nelu Tataru: inca doi pacienti au murit, dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Inca doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani.

Asociatia Daruieste Viata va construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt

Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu, fondatoarele Aociatiei Daruieste Viata, au anuntat ca vor construi un spital modular de Terapie Intensiva COVID-19 la Piatra Neamt, unde sectia ATI a fost distrusa de tragicul incendiu unde si-au pierdut viata 10 pacienti. Reprezentantii Asociatiei au fost, luni, la Piatra Neamt ca sa discute cu autoritatile locale despre construirea spitalului modular ATI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )