Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani. continuă pe Ziarul Bursa

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat ministrul sanatatii Nelu Tataru. Bilantul tragediei de saptamana trecuta ajunge astfel la 14 victime.

Doi pacienti transferati din Spitalul Piatra Neamt la Iasi au decedat

Inca doi bolnavi infectati cu Covid-19 aflati in sectia din Spitalul Piatra Neamt mistuita de flacar.

inca doi pacienti transferati in urma incendiului de la Piatra Neamt au murit

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca inca doi pacienti transferati de la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt in urma incendiului, au decedat.

A mai murit un pacient transferat la Spitalul de la Letcani dupa incendiul din Piatra Neamt

Inca un pacient transferat de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de sambata, a murit, joi, la Spitalul de la Letcani, transmite Mediafax.

Nelu Tataru: inca doi pacienti au murit, dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt

Inca doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat, duminica, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministerul Sanatatii, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Este intubat, stabil, sub tratament specific

Ministerul Sanatatii a transmis, vineri seara, ca medicul Ioan Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt in timp ce incerca sa salveze pacienti si aflat acum intr-un spital din Belgia, este intubat, stabil si urmeaza un tratament specific.

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt este stationara. Sotia va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministerul Sanatatii, noi date despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Catalin Denciu este intubat, stabil si primeste tratament specific

Medicul Catalin Denciu, internat intr-un spital din Belgia, dupa ce a suferit arsuri grave in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt, incercand sa-si slaveze pacientii din salonul.

Ludovic Orban, intrebat daca s-a gandit sa demisioneze dupa tragedia de la Piatra Neamt: Nu. Nu am niciun motiv sa-mi dau demisia

Premierul Ludovic Orban a sustinut miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu s-a gandit sa demisioneze dupa tragedia de la Piatra Neamt, considerand ca nu exista un motiv pentru care ar trebui.

inca o victima a tragediei din Spitalul de la Piatra Neamt, sectia ATI, a murit. in total, 13 decese

Sambata, 14 noiembrie, 10 pacienti cu COVID-19, de la sectia ATIa Spitalului din Piatra Neamt au murit pe loc in urma incendiului, iar alti 7 au fost transferati de urgenta la alte unitati sanitare, i.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )