Libnet.ro
UNICEF

20:45

Black Friday. Cum merg vanzarile pe online?

România Liberă România Liberă,
 Black Friday. Cum merg vanzarile pe online?

In plina desfasurare, este interesat de vazut cum raspund consumatorii la acest eveniment major. Deja magazinele online au inceput sa ofere informatii privind vanzarile intermediare pana la jumatatea acestei zile. Iar in topul vanzarilor se gasesc, asa cum era de altfel si de asteptat, companiile care ofera cele mai mari reducer, de pana 90% in cazul exemplelor noastre. Pana la ora 12. 00, la jumatatea campaniei de Black Friday pe libris. ro, peste 5600 persoane au beneficiat de reducerile pana la 90% la carti. Au fost comandate 30. 000 produse, iar cresterea fata de 2016 este de 90%. 60% din trafic a venit de pe mobile, iar conversia s-a dublat fata de o zi normala. Pana la ora 11. 00 s-a inregistrat pe vegis. ro deja o crestere cu 30% a numarului de comenzi fata de Black Friday 2016 Valoarea vanzarilor a depasit cu 50% valoarea din Black Friday anul trecut, in conditiile cresterii valorii medii a comenzii cu 20%. continuă pe România Liberă

BLACK FRIDAY 2017. Ziua recordurilor online la eMAG. Zeci de produse comandate in fiecare secunda

La eMAG, de Black Friday a fost ziua recordurilor in online. Peste 67% din trafic si peste 55% dintre comenzi au venit, vineri, de pe dispozitive mobile.

eMAG reduceri combine frigorifice. 10 oferte-bomba inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri combine frigorifice. Au mai ramas numai 3 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online emag. ro se pregateste de ziua marilor reduceri. Cei care nu vor sa astepte pana vineri pot profita de cele mai bune oferte inainte de Black Friday 2017.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD 10 oferte grozave inainte de Black Friday 2017

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Au mai ramas numai doua zile inainte de Black Friday 2017, iar magazinul online emag. ro se pregateste de cele mai mari reduceri din an.

Black Friday 2017. Vanzarile online cu ajutorul cardului, pana la ora 13:30, au depasit totalul inregistrat de Black Friday 2016

Un nou update de la PayU ne-a pus la dispozitie datele privind platile online cu ajutorul cardurilor bancare. De notat este ca asistam la o crestere spectaculoasa, care a depasit deja nivelul inregistrat pe intreaga zi de Black Friday in 2016.

Ce reduceri au pregatit magazinele online de Black Friday

Specific Black Friday sunt cumparaturile online, mai cu seama ca se pot face in cursul noptii. De aceea, majoritatea magazinelor de acest tip anunta reduceri masive pentru aceasta perioada care merg chiar pana la 90%. Printre produsele care beneficiaza de astfel de reduceri se numara cele bio, jocuri si jucarii creativ-educative, lenjerie intima si costume de baie, produse apicole, cosmetice, alimente, carti, produse de puericultura iar lista se poate prelungi.

Black Friday 2017: cum sa nu fii inselat online

Black Friday 2017 se apropie cu pasi repezi si ar fi ideal sa ai in vedere cateva detalii tehnice ca sa eviti tentativele de frauda cu care te vei confrunta. Black Friday 2017 va fi un eveniment foarte important pentru amatorii de reduceri, atat in magazinele online, cat si in supermarket-uri sau hipermarket-uri. Pana sa [].

Ce optiuni de finantare si plata in rate ofera de Black Friday cel mai mare retailer online

Black Friday se aproprie cu pasi repezi, iar cel mai mare retailer online si-a anuntat deja oferta. Anul acesta, eMAG va avea 2 milioane de produse la promotie de Black Friday 2017, cu reduceri semnificative atat la electrocasnice mari, televizioare,.

Cati romani au de gand sa cumpere online de Black Friday 2017

Black Friday 2017 se apropie cu pasi repezi, iar fiecare magazin se da peste cap sa vin cu oferte din ce in ce mai competitive. insa cati romani au de gand sa isi achizitioneze ceva?.

Reduceri de pana la 42% la masinile vandute online, de Black Friday 2017

Autovit. ro va oferi reduceri in valoare de peste 1 milion euro cu ocazia celei de a patra editii de Black Friday. Cel mai mare discount este de 55. 000 de euro si reprezinta 42% din valoarea masinii scoase la vanzare. 15% dintre masinile din oferta de Black Friday sunt noi. Cea mai scumpa masina disponibila este un Mercedes-Benz S 500 Coupe din 2016.

Vanzari online de 175 de milioane de lei, de Black Friday

Valoarea totala a tranzactiilor online va depasi 175 de milioane de lei, pe 17 noiembrie, de Black Friday, in crestere cu 55% fata de anul anterior, estimeaza unul dintre furnizorii de servicii de plata online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )