Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzari online de 175 de milioane de lei, de Black Friday

România Liberă România Liberă,
Vanzari online de 175 de milioane de lei, de Black Friday

Valoarea totala a tranzactiilor online va depasi 175 de milioane de lei, pe 17 noiembrie, de Black Friday, in crestere cu 55% fata de anul anterior, estimeaza unul dintre furnizorii de servicii de plata online. continuă pe România Liberă

Black Friday 2017 eMAG aspiratoare. 10 oferte pe care nu trebuie sa le ratezi

Daca sunteti in cautarea unui aspirator, in aceasta perioada aveti cateva oferte pe care trebuie sa le studiati la cel mai mare magazin online, in cadrul campaniei Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri Black Friday 2017 eMAG aspiratoare:.

Black Friday: cat vor cheltui romanii pe net in 2017

Black Friday e cel mai important eveniment de comert online si offline. Pana sa vedem cifrele pentru 2017, iata cateva estimari pentru e-commerce. Black Friday genereaza cele mai mari vanzari din an, motiv pentru care magazinele online investesc mult in infrastructura. Aceeasi infrastructura, dar si renumele pe care si-l fac de Black Friday, le ajuta [].

eMAG promite reduceri medii de 34% de Black Friday si isi propune sa livreze produsele pana pe 29 noiembrie

Retailerul online eMAG estimeaza ca va vinde 1,3 milioane de produse de Black Friday, in valoare totala de 350 milioane lei si spune ca reducerea medie va fi de 34%. Printre produsele mai speciale care se vor gasi in oferta se numara un automobil de 180. 000 de euro, antichitati, aur si bilete la Formula 1. Compania promite ca doua treimi dintre produse vor fi livrate in cinci zile si toate produsele vor ajunge la clienti pana pe 29 noiembrie. Black Friday va fi vineri, 17 noiembrie. Compania nu comunica ora inceperii, dar cu siguranta va fi in cursul diminetii.

Reduceri de pana la 42% la masinile vandute online, de Black Friday 2017

Autovit. ro va oferi reduceri in valoare de peste 1 milion euro cu ocazia celei de a patra editii de Black Friday. Cel mai mare discount este de 55. 000 de euro si reprezinta 42% din valoarea masinii scoase la vanzare. 15% dintre masinile din oferta de Black Friday sunt noi. Cea mai scumpa masina disponibila este un Mercedes-Benz S 500 Coupe din 2016.

BLACK FRIDAY 2017. Magazinul care vinde Samsung S7 la 1.500 de lei

Cel mai mare retailer online din Romania, eMag, a anuntat joi 10 dintre produsele care vor fi puse la vanzare vineri, de Black Friday, printre acestea fiind telefonul mobil Samsung Galaxy.

Ce optiuni de finantare si plata in rate ofera de Black Friday cel mai mare retailer online

Black Friday se aproprie cu pasi repezi, iar cel mai mare retailer online si-a anuntat deja oferta. Anul acesta, eMAG va avea 2 milioane de produse la promotie de Black Friday 2017, cu reduceri semnificative atat la electrocasnice mari, televizioare,.

Black Friday 2017 Fashion Days. Reduceri uriase la haine: rochii de la 59 lei, 1 milion de oferte

Black Friday 2017 Fashion Days. De Vinerea Neagra 2017 magazinul online fashiondays. ro anunta reduceri foarte mari la haine, dar si la o multime de alte produse pentru femei si pentru barbati.

EXCLUSIV Black Friday vine cu o reducere imensa pentru cel mai scump laptop

Black Friday vine cu o super reducere si la cel mai scump laptop din lume. Acesta va fi disponibil in Romania la un magazin online. De Black Friday numeri reducerile cu milioanele de lei si probabil ca esti in cautarea unui laptop. Cel mai bun de anul acesta a fost Acer Predator 21X, un monstru [].

Reducerile Flanco de Black Friday 2017: Televizoare, telefoane, laptop-uri

Flanco a anuntat parte din reducerile oferite de Black Friday 2017, atat online cat si in magazine. Astfel, televizorul Samsung Ultra HD 4K Smart TV de 100 cm are o reducere de 700 de lei, in timp ce Huawei P10 Lite are reducere de 200 de lei.

Black Friday 2017 Fashion Days a inceput de joi seara. Preturile mici dau navala, 90% reducere

Black Friday 2017 Fashion Days. De Vinerea Neagra 2017 magazinul online fashiondays. ro anunta reduceri foarte mari la haine, dar si la o multime de alte produse pentru femei si pentru barbati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )