Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reduceri de pana la 42% la masinile vandute online, de Black Friday 2017

Adevărul Adevărul,
Reduceri de pana la 42% la masinile vandute online, de Black Friday 2017

Autovit. ro va oferi reduceri in valoare de peste 1 milion euro cu ocazia celei de a patra editii de Black Friday. Cel mai mare discount este de 55. 000 de euro si reprezinta 42% din valoarea masinii scoase la vanzare. 15% dintre masinile din oferta de Black Friday sunt noi. Cea mai scumpa masina disponibila este un Mercedes-Benz S 500 Coupe din 2016. continuă pe Adevărul

Cati romani au de gand sa cumpere online de Black Friday 2017

Black Friday 2017 se apropie cu pasi repezi, iar fiecare magazin se da peste cap sa vin cu oferte din ce in ce mai competitive. insa cati romani au de gand sa isi achizitioneze ceva?.

Reduceri pana la 90% de Black Friday la produse naturiste de pe Vegis.ro, pe 17 noiembrie

Magazinul online de produse naturiste Vegis. ro pregateste reduceri de pana la 90% la produse naturiste. Reducerile vor fi valabile pe 17 noiembrie, in cadrul celui mai mare Black Friday demarat de Vegis. ro pana acum. Oferta din campania Black Friday 2017 pe Vegis. ro include produse din top cele mai vandute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole si remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunitatii copiilor.

Ce reduceri au pregatit magazinele online de Black Friday

Specific Black Friday sunt cumparaturile online, mai cu seama ca se pot face in cursul noptii. De aceea, majoritatea magazinelor de acest tip anunta reduceri masive pentru aceasta perioada care merg chiar pana la 90%. Printre produsele care beneficiaza de astfel de reduceri se numara cele bio, jocuri si jucarii creativ-educative, lenjerie intima si costume de baie, produse apicole, cosmetice, alimente, carti, produse de puericultura iar lista se poate prelungi.

Black Friday 2017 aduce reduceri pasionatilor de gaming si hardware

Mai sunt doua zile pana la Black Friday, sarbatoarea cumparaturilor online, iar retailerii s-au pregatit deja cu oferte si reduceri la mule categorii de produse. Black Friday si-a extins aria categoriilor de produse de la an la an, ceea ce inseamna ca Vinerea Neagra atrage tot felul de oameni, de la pasionati de electronice, pana [].

Black Friday a inceput la Fashion Days

Black Friday iti aduce, pe langa telefoane, electrocasnice si jucarii, si produse fashion la care inainte poate doar visai. AICI gasesti lista de reduceri. La Fashion Days, reducerile au inceput mai devreme. Cei care au aplicatia de mobil au primit notificare si au putut cumpara inaintea tuturor. intre timp, functioneaza campania si pe site. Pe iubitorii [].

BLACK FRIDAY. Recomandarile politistilor de Black Friday 2017: la ce trebuie sa fii atent

Politia Romana are cateva recomandari pentru a nu fi victimele unor posibile inselaciuni online, avand in vedere ca din 17 noiembrie incep reducerile de Black.

Vanzari online de 175 de milioane de lei, de Black Friday

Valoarea totala a tranzactiilor online va depasi 175 de milioane de lei, pe 17 noiembrie, de Black Friday, in crestere cu 55% fata de anul anterior, estimeaza unul dintre furnizorii de servicii de plata online.

Produse de Black Friday pe care si le permite si cel mai sarac roman

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si [].

Produse de Black Friday pe care ti le permiti cu doar cateva sute de lei

Poate te-ai gandit ca nu ai bani si Black Friday e inutil pentru tine. Se mai intampla, dar nu trebuie sa disperi. Exista reduceri pentru toata lumea. Iata cateva. Black Friday a ajuns sa fie confundat cu eMAG si anul acesta magazinul promite ce-a mao doversificata oferta cu produse. De la fashion la electroIT si [].

Black Friday 2017 la EuroGsm. HTC U11, Huawei P10 si Samsung S8 la preturi speciale

Anul acesta, EuroGsm va desfasura campania de Black Friday in perioada 17 26 noiembrie, atat in online, cat si in reteaua de magazine, la nivel national.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )