Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bulgaria a RETRAS cetatenia unui MAGNAT din Rusia. Care este motivul

B1 B1,
Bulgaria a RETRAS cetatenia unui MAGNAT din Rusia. Care este motivul

Autoritatile bulgare au retras cetatenia unui milionar rus, din cauza unei condamnari pe care a primit-o in urma cu 20 de ani in SUA. Este vorba despre magnatul Serghei Adoniev, care a facut avere in. continuă pe B1

Bulgaria i-a retras cetatenia unui oligarh rus condamnat in SUA pentru frauda

Milionarul rus Serghei Andoniev, condamnat in Statele Unite pentru frauda, a ramas fara cetatenia bulgara in urma unei decizii a autoritatilor tarii vecine, transmite Reuters.

Puterea profesiilor medicale din umbra care salveaza vieti si care continua sa fie dezavantajate de legea salarizarii

Starea de sanatate ne determina adesea sa ajungem pe coridoarele spitalelor, pentru un consult de rutina sau pentru o urgenta, si observam astfel ineluctabil, dincolo de neajunsurile sistemului medical romanesc, o multitudine de specialisti care se diferentiaza prin culoarea sau tipul costumelor purtate, dar multi dintre noi nu si-au pus niciodata intrebarea cine sunt profesionistii care realizeaza analizele complexe de laborator.

Cum arata restaurantul romanesc din Paris care i-a cucerit pe francezi - VIDEO

Un restaurant romanesc din Paris figureaza intr-un top realizat de celebra revista Vogue! Jurnalistii francezi au considerat ca merita sa apara pe lista localurilor la care poti merge in mod repetat.

Ea este studenta din Cluj, care a murit in accidentul provocat de prietenul ei

Un tanar din Cluj a provocat, in noaptea de duminica spre luni, un accident rutier in urma caruia iubita lui a murit, iar el a fost ranit grav, soferul aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive,.

Digi24 Orasul din Romnia care a atras n ultimii ani multinationale din Germania, Austria sau Italia : N-avem somaj aici, este 0!

Aparent condamnate la un viitor lipsit de investitii, intiative de dezvoltare sau locuri de munca, sunt si orase mici care reprezinta o adevarata mina de aur, mai ales pentru investitorii straini. Grupul german Daimler, de exemplu, isi extinde activitatea din Sebes si incepe sa produca o noua cutie de viteze pentru automobile Mercedes. Miza e cu atat mai mare cu cat Daimler este al doilea cel mai mare exportator din economia romaneasca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )