Libnet.ro
UNICEF

06:00

Caporalul Ciprian-Stefan Polschi a murit in atentatul din Afganistan. Era casatorit si avea doi copii

Antena3 Antena3,
Caporalul Ciprian-Stefan Polschi a murit in atentatul din Afganistan. Era casatorit si avea doi copii

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi, 5 septembrie, in Afganistan este caporalul cls. a III-a Cipirian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din. continuă pe Antena3

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei Romaniei. Barbatul.

Ministrul Ramona Manescu, despre atentatul din Afganistan: Aducem in Romania toata echipa de la ambasada. Diplomatul ucis era nascut in 1976 (VIDEO)

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca zona in care a avut loc atentatul terorist din Afganistan, in care un diplomat roman a fost ucis,.

Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in care si-a pierdut viata un diplomat roman: Acest act de o cumplita cruzime nu ne abate de la angajamentul nostru

Premierul Viorica Dancila condamna ferm, intr-un mesaj postat pe Facebook, atentatul terorist din Afganistan in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit, ea notand ca acest act de o cumplita cruzime nu ne clatina determinarea si nu ne abate de la angajamentul nostru, alaturi de partenerii internationali, in lupta impotriva terorismului.

Viorica Dancila confirma moartea militarului roman in atacul din Afganistan: Este inca o tragedie, un eveniment cumplit care ne indurereaza

Premierul Romaniei a transmis joi un mesaj, dupa atacul din Afganistan, dupa ce un alt roman a decedatin atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa.

Viorica Dancila: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a murit, iar altul a fost ranit

Premierul Viorica Dancila condamna, intr+un mesaj pe Facebook, atacul terorist din Afganistan, in care un diplomat roman a fost ucis, iar un altul a fost ranite. in mesajul sau, sefa Guvernului.

VIORICA DANCILA: Condamn ferm atacul terorist sangeros din Afganistan

Premierul Viorica Dancila condamna atacul terorist din Afganistan, in urma caruia un reprezentant al misiunii diplomatice a Romaniei la Kabul a decedat, iar altul a fost grav ranit, informeaza News. ro.

IN URMA UNUI ACORD CONVENIT CU TALIBANII: Statele Unite vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile

Statele Unite vor retrage aproape 5. 000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile, potrivit unui proiect de acord convenit cu talibanii, a declarat luni negociatorul american Zalmay Khalilzad, transmite Reuters.

Militarul care a murit in atentatul de la Kabul facea parte dintr-o unitate de elita din Buzau

Inca un militar roman a murit departe de casa, in teatrul de operatii din Afganistan. Buzoianul Cipirian-Stefan Polschi indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul si si-a pierdut viata ca urmare a exploziei unei masini-capcana, in apropiere de Green Zone din capitala Afganistanului.

MAE: Colegul nostru ranit in timpul atacului din Afganistan este acum in afara oricarui pericol

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca romanul ranit in atentatul de la Kabul este in afa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )