Libnet.ro
UNICEF

05:45

Carmen si Klaus Iohannis s-au pozat cu bradul de Craciun de la Palatul Buckingham

Antena3 Antena3,
Carmen si Klaus Iohannis s-au pozat cu bradul de Craciun de la Palatul Buckingham

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la receptia organizatala Palatul Buckingham. Carmen Iohannis apare alaturi de sotul sau, Klaus,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

In timpul vizitei de marti in Regatul Unit, presedintele Klaus Iohannis va fi primit de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la Palatul Buckingham.

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

Klaus Iohannis va fi primit marti de Regina Marii Britanii, in cadrul receptiei oferite de catre Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la Reuniunea NATO de la The Grove, Watford.

Klaus Iohannis se intalneste cu Regina Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis calatoreste astazi in Marea Birtanie, acolo unde va fi primit la Palatul Buckhingam de insasi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Klaus Iohannis participa la Reuniunea NATO la Nivel inalt: Seful statului va fi prezent, marti, la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis participa marti si miercuri la Reuniunea NATO la Nivel inalt care are loc la Londra, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la fondarea Aliantei Nord-Atlantice. Marti seara,.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis, la finalul summitului NATO: Suntem uniti, mergem impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare Chestiunea tehnologiei 5G devine vitala pentru securitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summitului NATO, ca alianta este unita, puternica si membrii sai merg impreuna mai departe fara niciun semn de intrebare. Una dintre temele de discutie la summit a fost tehnologia 5G, care trebuie legata de securitatea nationala si de securitatea NATO, a precizat Iohannis.

Klaus Iohannis participa marti si miercuri la reuniunea NATO la Londra

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti si miercuri, la reuniunea NATO la nivel inalt care va avea loc la Londra. Marti, presedintele Iohannis va lua parte la receptiile oferite de catre regina Elisabe.

Planul lui Klaus Iohannis pentru anticipate. Bogdan Chirieac: Nu gresim daca vorbim de Guvernul Iohannis

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, implicarea pe fata a presedintelui Klaus Iohannis in activitatea Guvernului, dupa ce luni dimineata a fost prezent la.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ambasadorii statelor membre UE

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste joi cu ambasadorii statelor membre UE acreditati la Bucuresti, urmand sa fie abordate teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European din perioada 12-13 decembrie, precum combaterea schimbarilor climatice, viitorul buget al Uniunii Europene, aspecte legate de zona euro, relatiile externe ale Uniunii Europene si evolutiile din procesul de retragere a Marii Britanii din UE, conform News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )