Libnet.ro
UNICEF

11:30

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a fost decorat de noul ministru al Apararii. Presedintele a primit distinctia Emblema de Onoare a Armatei Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, din partea Ministerului Apararii Nationale, in cadrul ceremoniei de decorare a unor cadre militare si personal civil cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care a av.

Klaus Iohannis participa la sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta Biroului Executiv al Partidului National Lib.

Klaus Iohannis, mesaj inainte de sedinta cu liberalii: PSD a incasat-o de trei ori. Guvernul Orban face o treaba foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni la Parlament, unde participa la sedinta Biroului Executiv al PNL. La sosire, seful statului a declarat ca la intalnirea cu liberalii va discuta despre ceea ce a fost i.

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa PSD. Mesaj de mobilizare pentru PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PSD a fost inlaturat de la putere doar partial si ca isi d.

Klaus Iohannis, la sedinta liberalilor: PSD nu a fost inlaturat de la putere decat partial. Autosuficienta dupa aceasta victorie ar fi cea mai mare greseala pentru PNL (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. Seful statului a tint sa le transmita liberalilor ca desi.

Klaus Iohannis i-a decorat pe expertii in educatie care au lucrat la proiectul sau Romania Educata

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multi profesori si experti in educatie pentru contributia exceptionala avuta la dezvoltarea si modernizarea invatamantului romanesc. Printre cei decorati de presedinte se numara trei fosti ministri ai Educatiei: Mircea Dumitru, Sorin Cimpeanu si Remus Pricopie. Au fost decorati si expertii in educatie care au lucrat la proiectul presedintelui Iohannis Romania Educata, printre care Daniela Visoianu, consilier al ministrului Educatiei, si Mariuca Talpes, liderul grupului pe educatie din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Klaus Iohannis, marturisire de Ziua Nationala a Romaniei. Ce dorinta are Presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica seara, ca romanii au aparat democratia in strada, dar si in cabina de vot, precizand ca isi doreste ca cei plecati in strainatate sa se reintoarca.

Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a investit duminica, de Ziua Nationala, pe noul sef al Armatei, la sediul Ministerului Apararii. Generalul Daniel Petrescu preia oficial functia de sef al Statului Major al.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Parada Militara de Ziua Nationala

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminica, la Parada Militara din Piata Arcul de Triumf din capitala. Parada a inceput la ora 11 si va dura aproximativ doua ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )