Libnet.ro
UNICEF

10:15

Caru' cu vedete: Codin Maticiuc i ia apararea lui Ilie Nastase, n scandalul cu Politia;Inna, aparitie de senzatie pe plaja! Motivul pentru care George Clooney nu mai joaca n filme

Hotnews Hotnews,
 Caru

Tuncay Ozturk, prima aparitie cu noua iubita! E mai limpede ca niciodata ca Tuncay Ozturk are lipici la blonde. Si spunem asta dupa ce tot o. Nicki Minaj are o relatie cu Eminem. Nicki Minaj, pe numele sau real Onika Tanya Maraj, originara din Trinidad-Tobago, are 35 de ani si este cunoscuta pentru. continuă pe Hotnews

Caru' cu vedete:Codin Maticiuc i ia apararea lui Ilie Nastase, n scandalul cu Politia; Inna, aparitie de senzatie pe plaja! Motivul pentru care George Clooney nu mai joaca n filme

Tuncay Ozturk, prima aparitie cu noua iubita! E mai limpede ca niciodata ca Tuncay Ozturk are lipici la blonde. Si spunem asta dupa ce tot o. Nicki Minaj are o relatie cu Eminem. Nicki Minaj, pe numele sau real Onika Tanya Maraj, originara din Trinidad-Tobago, are 35 de ani si este cunoscuta pentru.

Codin Maticiuc a sarit in apararea lui Ilie Nastase! Sa ne purtam un pic mai atent cu el - Politistul Marian Godina l-a taxat imediat!

Codin Maticiuc a comentatsituatia fostului tenismen Ilie Nastase. Codin Maticiuc a sugerat ca politistii ar fi putut fi un pic mai intelegatori cu el si sa puna in balanta si mosternirea lasata de Ilie Nastase si.

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a sarit in apararea lui Ilie Nastase, dupa ce fostul sportiv s-a ales cu doua dosare penale intr-o singura zi. Social-democratul a scris pe Facebook ca.

Codin Maticiuc il apara pe Ilie Nastase: Si Nadia mai FUMEAZA cate un cui / Reactia transanta a lui Marian Godina

Codin Maticiuc a sustinut ca politistii ar fi trebuit sa fie ceva mai blanzi cu Ilie Nastase, dat fiind binele pe care l-a facut Romaniei. Acesta a mai spus ca si Nadia Comaneci mai fumeaza cate un.

Numai de bine. Codin Maticiuc lucreaza la un roman ambitios

Poate ca unii dintre voi il stiti pe Codin Maticiuc din lumina reflectoarelor lumii mondene. insa Codin scrie carti, scrie scenarii si joaca in filme. isi rupe din timpul sau sa aduca alinare.

Un greu din PSD face scut in jurul lui ILIE NASTASE: E mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sare in apararea fostului tenisman Ilie Nastase, care s-a ales vineri cu doua dosare penale in sase ore. Nastase a fost surprins conducand masina cu o.

Ilie Nastase, aparat de fosta sa sotie

Ilie Nastase a fost din nou cap de afis in presa, dupa cele mai recente incidente in care a fost implicat. Una dintre putinele persoane carei-au luat apararea a fost chiar fosta sa nevasta cu care are.

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Barmanii cluburilor din Bucuresti avertizeaza politistii ce vedete pleaca din club dupa ce au baut

Scenariu soc in cazul incatusarii lui Ilie Nastase. Mai multe surse spun ca politistii din zona cluburilor de lux din Capitala actioneaza la pont si sunt mana in mana cu barmanii din cluburi, care.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

S-a aflat. Cine era femeia misterioasa cu care Ilie Nastase era in masina in dimineata in care a fost oprit de politie

Brigitte Nastase intervine in scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Cea mai recenta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit pe Facebook cu cine era in masina fostul tenismen in momentul in care acesta a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )