Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ilie Nastase, aparat de fosta sa sotie

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, aparat de fosta sa sotie

Ilie Nastase a fost din nou cap de afis in presa, dupa cele mai recente incidente in care a fost implicat. Una dintre putinele persoane carei-au luat apararea a fost chiar fosta sa nevasta cu care are. continuă pe Antena3

PRIMA REACTIE a lui Ilie Nastase dupa ce a fost iNCATUSAT si DUS LA POLITIE: M-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si .../ O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o ...

Ilie Nastase a a fost implicat vineri dimineata intr-un scandal urias cu Politia Rutiera din Capitala dupa ce a fost prins intr-o vizibila stare de ebrietate la volan si a refuzat sa se.

Ilie Nastase, inadmisibil

L-am aparat pe Ilie Nastase atunci cand a fost persecutat de Federatia Internationala de Tenis la meciul de Cupa Fed cu Marea Britanie. Dar asa ceva este inacceptabil.

Ilie Nastase, nou scandal cu Politia. A fost oprit a doua oara, dupa ce a condus fara permis un scuter

Ilie Nastase a fost oprit a doua oara de politisti, in doar cateva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca. A stat de vorba cu reporterii, pentru prima data dupa incidentul de dimineata, insa problemele.

Presa internationale rade de problemele lui Ilie Nastase: Fostul baiat rau al tenisului, invinetit de politisti

Scandalul in care este implicat Ilie Nastase dupa ce a fost retinut de doua ori de politisti pentru infractiuni la codul rutier este tratat pe larg si in presa internationala. Amintind si de atitudinea.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

Tragedie in familia lui Ilie Nastase! Sora fostului tenismen, Georgeta Kormann, a murit

Momente de cosmar pentru Ilie Nastase. Dupa ce a fost prins baut la volan si a intrat intr-un scandal urias cu politia, fostul tenismen a primit o alta veste socanta. Sora acestuia a murit. Georgeta.

S-a aflat. Cine era femeia misterioasa cu care Ilie Nastase era in masina in dimineata in care a fost oprit de politie

Brigitte Nastase intervine in scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Cea mai recenta sotie a lui Ilie Nastase a dezvaluit pe Facebook cu cine era in masina fostul tenismen in momentul in care acesta a .

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Codrin Stefanescu: Ilie Nastase e brand de tara! Nu-l umilesti, nu-i pui catuse. Respect pentru Ilie! 10084;

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, e de parere ca Ilie Nastase ar fi trebuit sa primeasca un altfel de comportament din partea politistilor, avand in vedere reputatia sa. Fostul tenismen s-a ales, vineri, cu doua dosare penale in cateva ore. Prima data, Nastase a fost surprins conducand masina sub influenta alcoolului, apoi a fost oprit circuland cu un scuter, desi permisul ii fusese suspendatde la abaterea anterioara.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )