Libnet.ro
UNICEF

20:00

Caru' cu vedete: Tudor Chirila, dupa incidentele violente de la mitingul diasporei: Instigatorii trebuie izolati. O Romnie normala nu se obtine prin violenta; Asa o curteaza Philipp Plein pe Bianca Dragusanu de mai bine de patru luni; Lavinia Petrea a na

Hotnews Hotnews,
 Caru

Florin Piersic, declaratia care i-a cutremurat pe toti! Mai am putin si mor!Florin Piersic a impresionat pe toata lumea in momentul in care si-a luat ramas bun de la. Tom Hardy a marturisit ca vrea sa renunte la actorie. Cunoscutul actor britanic a facut dezvaluirea intr-un interviu. continuă pe Hotnews

Tudor Chirila, dupa incidentele violente de la mitingul diasporei: Instigatorii trebuie izolati. O Romanie normala nu se obtine prin violenta VIDEO

Tudor Chiria a facut apel la calm dupa incidentele violente din Piata Victoriei, in care jandarmii au recurs la gaze lacrimogene pentru a opri inaintarea manifestantilor. Artistul subliniaza ca violenta nu este o solutie, ci un numar cat mai mare de oameni pasnici va reusi sa faca diferenta la mitingul Diasporei.

Presedintele Klaus Iohannis, reactie dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Condamn ferm interventia brutala a Jandarmeriei

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa incidentele extrem de violente de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. intr-o democratie autentica este dreptul fiecarui om sa protesteze, dar violenta nu.

Reactia Patriarhiei, dupa incidentele violente din Piata Victoriei: Ura nu e benefica pentru tara

Reprezentantii Patriarhiei romane au trimis sambata, 11 august, un mesaj numit indemn la pace, dialog si coresponsabilitate sociala, ca urmare a incidentelor violente de vineri seara, din Piata Victoriei.

Tudor Chirila: Violenta NU este o solutie! Invit pe toata lumea la un miting PASNIC. Eu voi fi acolo! (VIDEO)

Tudor Chirila a anuntat ca va fi prezent la mitingul din Piata Victoriei, alaturi de colegii din Vama si de alti prieteni. Artistul a insistat ca violenta nu este o solutie si a indemnat la un miting.

Tudor Chirila a lansat imnul Mitingului Diasporei! InTaraInCareMAmNascut

Tudor Chirila a lansat o piesa cu un mesaj puternic, despre care multi spun ca este Imnul Mitingului Diasporei, manifestatia romanilor reveniti in tara contra actualei conduceri politice, eveniment ce ar urma sa aiba loc vineri, 10 august.

Cantec cu mesaj lansat de Tudor Chirila cu doua zile inaintea protestului diasporei: E o limonada amara cu o lingurita de speranta. Este umilul nostru cadou si al unei echipe de oameni inimosi pentru cauza exilului nedorit (VIDEO)

Tudor Chirila a dedicat, cu doua zile inaintea protestului, o melodie tuturor romanilor din Diaspora si le-a adresat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emotionant. Jean Moscopol a murit in exil. A parasit.

Plangeri penale impotriva sefului Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de vineri

Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie anunta ca va depune plangeri penale impotriva conducerii Jandarmeriei si a ministrului Carmen Dan, dupa incidentele de la protestul de vineri. Avand.

TUDOR CHIRILA, acuzatii grave la adresa ministrului CARMEN DAN: Trebuie sa dea explicatii. Au fost copii, batrani luati cu ambulanta! Sa dezvaluie protocolul dintre oficialii din Minister si cei aflati in teren

Solistul trupei Vama, Tudor Chiril[,critica intr-un mesaj pe Facebook interventia in forta a jandarmeriei la protestele din Piata Victoriei. Cantaretul solicita ministrului de Interne Carmen Dan sa.

VICTOR PONTA, acuzatii incendiare dupa protestele violente: Ma declar indignat de modul criminal in care niste romani sunt tratati de catre Guvernul lor

Fostul prim-ministru Victor Ponta lanseaza acuzatii grave dupa interventia in forta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei, precizand ca se declara indignat de folosirea violentei de catre fortele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )