Libnet.ro
UNICEF

06:45

O casa din Florida a fost inghitita de pamant dupa uraganul Irma (VIDEO)

B1 B1,
O casa din Florida a fost inghitita de pamant dupa uraganul Irma (VIDEO)

Imagini ingrozitoare surprinse in Florida, care a fost lovita de curand de uraganul Irma. O casa a fost inghitita de pamant, iar oamenii care se aflau in ea au reusit sa scape. continuă pe B1

Scolile din Dambovita si Prahova au fost inchise miercuri dupa-amiaza

Unitatile scolare din Dambovita au fost inchise, miercuri, dupa ora 13,00, judetul fiind sub avertizare Cod Portocaliu de precipitatii, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul scolar general Sorin Ion.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un aviot privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un aviot privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/Cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. UPDATE: Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. UPDATE 2: Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale.

Aeroportul International Ataturk din Istanbul a fost inchis dupa ce un avion privat s-a prabuit/UPDATE Aeroportul a fost redeschis

Principalul aeroport din Istanbul, Ataturk, a fost inchis joi, dupa ce un avion privat s-a prabuit pe pista de decolare, potrivit agentiei de stiri din Turcia, Dogan, citata de Reuters. Politia turca a declarat ca cei doi piloti ai avionului si un pasager au fost raniti usor. Directorul executiv al Turkish Airlines, Bilal Eksi, a declarat ca pistele de decolare sunt acum operationale. UPDATE 23:10 Aeroportul Ataturk a fost redeschis.

Situatie revoltatoare in justitie: Adevaratul criminal din cazul Tundrea a fost eliberat doar dupa 5 ani, in timp ce Marcel Tundrea a stat 12 ani dupa gratii pana sa fie gasit nevinovat

Tribunalul Gorj a decis marti eliberarea conditionata a lui Gheorghe Avram, adevaratul criminal din celebrul caz Tundrea, dupa ce a executat doar 5 ani din cei 25 primiti pentru crima din 1992 din Pogojeni.

Nici prostitutia nu mai e ce-a fost: Barbat santajat dupa ce a fost filmat facand sex simultan cu o prostituata si cu proxenetul ei

Initial nu parea o zi proasta - 21 decembrie 2016 - pentru un barbat din Satu Mare care a apelat la o prostituata in urma unui site de anunturi. Si asta pentru ca dama de companie a venit cu tot cu pr.

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, dupa ce pilotii au refuzat bonusurile companiei

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, intrucat incercarile companiei de a-i convinge pe piloti sa zboare mai mult au esuat. Compania aeriana a hotarac.

Alba: O persoana a murit si doua au fost ranite grav dupa ce patru masini s-au ciocnit intre Vinerea si Sibot

O persoana a murit si doua au fost grav ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier in lant produs intre localitatile Sibot si Vinerea, din judetul Alba, in care au fost implicate patru autoturisme, unul dintre soferi incercand sa faca o depasire periculoasa, scrie News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )