Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, dupa ce pilotii au refuzat bonusurile companiei

Antena3 Antena3,
Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, dupa ce pilotii au refuzat bonusurile companiei

Ryanair ar putea anula mai multe zboruri decat au fost anuntate initial, intrucat incercarile companiei de a-i convinge pe piloti sa zboare mai mult au esuat. Compania aeriana a hotarac. continuă pe Antena3

Ryanair a anuntat ca intentioneaza sa anuleze mai multe zboruri programate

Compania de transport aerian low cost Ryanair a anuntat ca intentioneaza sa anuleze mai multe zboruri programate si pentru care au fost vandute deja bilete, din motive comerciale, potriivt unui comunicat de presa remis Redactiei.

VIDEO Ploaie torentiala in Vestul tarii. in mai multe zone a fost oprita alimentarea cu energie electrica

Dupa ce furtuna de duminica dupa amiaza a lovit mai multe localitati din Bihor, astazi, cand judetul se afla sub cod galben de ploi, natura s-a dezlantuit din nou. O ploaie torentiala a cazut peste orasul Beius, alimentarea cu energie electrica fiind oprita in mai multe zone ale orasului.

Grindina de marimea unui ou de gaina, in Comarnic. Mai multe acoperisuri si masini au fost afectate

Mai multe acoperisuri de case din localitatea prahoveana Comarnic au fost distruse, dupa ce a cazut grindina de marimea unui ou de gaina. Totodata, au fost avariate mai multe masini si afectate culturile din gospodarii.

Mai multe scoli si gradinite ramase fara acoperisuri si-au inchis portile

In judetul Arad, cursurile din mai multe scoli au fost suspendate, luni, in urma furtunii de duminica seara. Unele dintre ele au fost inchise pentru ca au fost afectate cladirile, altele din lipsa energiei electrice.

Accident feroviar in sudul Germaniei. Sunt mai multe victime - VIDEO

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in apropierea Garii centrale din orasul Augsburg, in sudul Germaniei, relateaza site-ul revistei.

Scurgere de carburant pe un aeroport din Noua Zeelanda. Zeci de zboruri au fost anulate

Mai multe zeci de curse aeriene care urmau sa decoleze luni de pe aeroportul din Auckland, Noua Zeelanda, au fost anulate din cauza unei avarii la conducta care transporta carburantul pentru alimentarea avioanelor.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

PPDA propune reducerea cotei TVA pe mai multe domenii

Partidu Platforma Demnitate si Adevar inainteaza guvernarii propuneri privind micsorarea taxei pe valoarea adaugata TVA) pe mai multe domenii. Documentul a fost prezentat marti, 19 septembrie, la o conferinta de presa si mai prevede micsorarea contributiilor sociale cu 6%, a contributiilor medicale cu 2% si cu 50% a impozitului pe venit pentru intreprinderile mici si mijlocii, transmite IPN.

Alerta pe Aeroportul Otopeni. Mai multe avioane nu pot ateriza din cauza furtunii

Mai multe aeronavenu pot ateriza pe Aeroportul Otopeni din Capitala din cauza furtunii. Acesteasunt obligate sa ramana in aer pana cand vor primi permisiunea de aterizare,.

Igor Dodon:Andrian Candu a manipulat opinia publica. Trebuie facute mai multe precizari

Igor Dodon afirma ca Andrian Candu a manipulat opinia publica in ceea ce priveste proiectele de legi pe care seful statului le-a intors Parlamentului. in acest context, seful statului a decis sa faca mai multe precizari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )