Libnet.ro
UNICEF

17:45

Scolile din Dambovita si Prahova au fost inchise miercuri dupa-amiaza

Hotnews Hotnews,
 Scolile din Dambovita si Prahova au fost inchise miercuri dupa-amiaza

Unitatile scolare din Dambovita au fost inchise, miercuri, dupa ora 13,00, judetul fiind sub avertizare Cod Portocaliu de precipitatii, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul scolar general Sorin Ion. continuă pe Hotnews

Toate scolile din judetul Prahova vor fi inchise, joi, din cauza codului portocaliu de furtuna

Scolile din judetul Prahova, aflat sub cod portocaliu de furtuna, vor ramane inchise, joi dimineata, au anuntat autoritatile judetene, la finalul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiile meteo. De la 16.00, in judet intra in vigoare un Cod Portocaliu

Se inchid si scolile din Dambovita, din cauza conditiilor meteo! Inspectoratul a decis inchiderea scolilor de urgenta incepand de la ora 14. 00 si pana la ora 16. 00, ca toti.

Mai multe scoli din tara se inchid, din cauza conditiilor meteo. Scolile din judetul Prahova vor ramane inchise si joi dimineata

Update: Scolile din Prahova raman inchise si maine dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Update: Si scolile din Vrancea s-au inchis de la ora 15. 00, in timp ce.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Efect al eliminarii pazei in scolile din sectorul 4 - activitatea cluburilor sportive este blocata

Cluburile sportive care isi desfasoara activitatea in scolile din Sectorul 4 din Capitala sunt blocate din cauza lipsei pazei in institutiile de invatamant, potrivit gsp. ro. Unul dintre conducatorii de club din Sectorul 4, Bogdan Lavric, presedinte la clubul Artesania, a explicat situatia.

Alerta pe aeroportul din Frankfurt. Un terminal si cinci hoteluri din apropiere au fost evacuate de urgenta

O bomba din Al Doilea Razboi Mondial, descoperita in apropiere de Terminalul 2 al aeroportului din Frankfurt, a fost dezamorsata miercuri dimineata, a anuntat politia germana, citata de.

Codul portocaliu de furtuna inchide scolile din Prahova si joi

Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca toate scolile de pe judetul Prahova ca masura de preventie pentru ca ANM a emis cod portocaliu de furtuna. S-a luat decizia, prin.

Un primar din judetul Prahova este cercetat pentru violarea vietii private, dupa ce a ascuns microfoane in birourile angajatilor

Primarul comunei Dumbrava din Prahova, Marian Apostol, este cercetat penal pentru violarea vietii private, dupa ce Inspectoratul Judetean de Politie au fost sesizati de o angajata ca edilul ar fi montat aparatura de ascultare in institutie. Politistii au gasit mai multe microfoane si reportofoane ascunse in sertare, relateazaziarul Incomod.

FOTOGALERIE Pregatiri pentru furtuna in Bucuresti: reclamele din Piata Unirii au fost dezafectate, iar proprietarii teraselor din Centrul Vechi strang umbrelele si mesele

Reclamele de pe prismele si cuburile din Piata Unirii din Capitala au fost date jos, ramanand doar schelele, iar comerciantii din Centrul Istoric au inceput sa stranga umbrelele si mesele de pe domeniul public, in asteptarea furtunii anuntata miercuri seara de meteorologi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )